Gay kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben tesetturluyum sonucta dimi neden kapattm nikahim olmayan erkek gormesin diye (daha derine inmiyorm konu sapmasin) kaş aldirmak sac kestirmek farklimi degil 😊 gay da olsa erkek erkektir benm sacimi gorecekse kaş alacak kadar bana yakin temasta bulanacaksa tesettürlu bi bayana yakismaz. bir süru bayan kuafor var bende erkeklerin sac kesimlerini begeniyorm ama kestirmiyorm 😂
:KK17::KK17::KK17::ıslık::ıslık::ıslık:

Tesettürlü bacım dini açıdan zaten kaşınızın doğal şeklini bozamazsınız, alamazsınız, aldıramazsınız.. Gay, Hetero, Bi.., Kadın tarafından.. fark etmez. Üstüne birde saçınızı kestirtmek istiyorsunuz bir erkeğe.. Şimdi bir dahaki sefere gitmeyecekmisiniz gay abimizin yanına? Zaten istediğinizi yapıyorsunuz, yapacaksınız. Dert olmuşmuş içine..

banlanmayi goze alarak yaziyorum. Soforu erkek olan belediye otobusunede binme. Nikah duser sonusta... Ta allahim ya ....

o bambaska yaaa doktora haram denır mı hıc saglıkta cınsıyet olmaz
aslında ben hemoroid olunca bir de kadın doğuma gidince erkek doktora gitmiyorum oramı buramı görmesin diye :))) bakın gülüyorum ama hassas bir konu

Aldirdiktan sonra sorman biraz garip değil mi?
Bi Nihat Hatipoğlu nun programında bide burda çok enteresan sorular geliyor 😛

Kizlar tesetturlu bir bayanin gay bir kuaforde kas aldirmasi, saç kestirmesi dogrumu sizce.
Ben bayılıyorum boyle dinimizi hakkıyla yaşayanlara. Kuaförün gay olup olmadığına karar düşünüyor.
Ne kadar mükemmel bir insansınız.
Siz ki hayatta dedikodu yapmadiniz kimseye yalan soylemediniz kimse için kötü düşünmediniz degilmi?herkesler sizden razı. .bir gay kuafor bozdu işi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X