bende böyle düşünüyorum.. eşcinsel insanlara sorulduğun da diyorlar ki, ben zaten hiçbi zaman erkek hissesmedim ki..
ya da ben zaten hiç kadın gibi olmadım ki... kendimi bildim bileli böyleydim, böyle hissesiyordum..
bu konuda yalan söylicek halleri yok.. toplumu, adetleri, aileleri, toplumdaki herşey onlara karşıyken, yargılarken bu onların tercihi olamaz.. bu doğuştan gelen bişey.. bu insanlara karşı daha anlayışlı olmalıyız..
ben dogustan gelen bir durum olduguna kesinlikle inanmiyorum hanfendi ozman bunu rabbimiz boleyarattiysa neden escinsellerde cocuk doguramiyor bu soruda benim hep kafami karistirmistir italyadaki pompei sehri haritadan silindi usteliklte bu rivayet degil gercek olan bisi kesinlesmis knitlanmis escinsellerin cogunlukta yasadigi bu sehir bir anda lavlarin ve toz bulutlarinin arasinda eziliyor ustelik bunu italyan rahipler bu sekilde dile getiriyorlar vakti zamaninda escinsel bir kavmi rabbimiz yeryuzunden silip helak ediyor peki madem rabbimiz bunlari busekilde yarattiysa neden helak etmek gereginde bulundu aciklarmisiniz lutfen bana?