'Gay Olmaktan Gurur Duyuyorum, Bu Tanrı'nın Bana Verdiği Bir Hediye'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
30 Ekim, 14:06'da eklendiş
Apple’ın CEO’su Tim Cook eşcinsel olduğunu açıkladı. Bloomberg Businessweek dergisi için bir yazı kaleme alan Cook, cinsel yönelimi hakkında “ Gurur duyuyorum, bu Tanrı’nın bana bir hediyesi” dedi.

Cook, “ Yıllarca, pek çok insana cinsel yönelimim hakkında açık oldum. Apple’daki çalışma arkadaşlarımın çoğu gay olduğumu biliyordu ve bu onların bana karşı davranışlarında bir değişikliğe neden olmadı ” diye yazdı.

Cinsel tercihi hakkında ilk kez konuşan Tim Cook, “ Açıklamama izin verin: gay olmaktan gurur duyuyorum. Bunu Tanrı’nın bana verdiği bir lütuf olarak görüyorum ” ifadelerini kullandı.

Diken

ilginç bir açıklama olmuş, heterosexüel olmamdan gurur duymak aklıma bile gelmemişti benim mesela:KK53::KK53:

bu sadece açıklayanlardan birisi
o kadar çok gay varki son zamanlarda
gurur duyulacak birşey mi
bilemedim tabii:(

Amac ne olaki? Cinsel tercihlerini gozumuze sokmalarina sinir oluyorum, mide bulandirici. Surekli bi kendini kabullendirme, kutsama, yuceltmeye calisma halleri var bunlarda.
o kadar doğru bir yorum ki adam utanmasa kendni yüce biri diye ilan edecek.yaratılış gayemizden dolayı farklı cinsel tercihlere yönelmenin hastalık olduğuna inanıyorum

eşcinsellik hastalık değildir. bunu her yerde söyledim, yine söylüyorum. bilimsel olarak hastalık olmadığı kanıtlanmıştır. heteroseksüel bir insan gözümde ne ise, eşcinsel insanda gözümde aynıdır. insanları cinsel kimliklerine göre kategorilere sokmam, yargılamam, ayırmam. normal olan da budur zaten. ama...
bu adamın bu açıklaması tuhaf olmuş yani. cinsel kimlik yüzünden gurur duyulduğunu da ilk kez görüyorum.

Gurur duyması bana da tuhaf geldi sonuçta kimse cinsel yöneliminden gurur duymuyor ama yine de cesaretinden dolayı tebrik ettim.Umarım her insan cinsel yönelimini rahatlıkla söyleyebilir bir gün.

İnsanlar birbirine ne zaman hoşgörü gösterecek,ve kendi fikirlerine uymayan düşünceler varsa dalga geçmemeyi öğrenecek ,merak ediyorum....

Bir erkeğin erkeklerden hoşlanmasını tanrının lütfu olarak görmesi normal değil,sebebini açıklamalıydı.Kadınlara hakaret gibi oluyor bu şekilde

adam ne güzel kimliğiyle barışık gururla taşıyor da hiç yaşlı gay görmemiştim :)

Etki tepki meselesi, samimi olduguna inanmiyorum. Her ulkede gayler az cok tepki goruyor ve boyle aciklamalarla kendilerini kabul ettirmeye ugrasiyorlar sanirim. Aciklamayi yadirgamadim yani. Ne yapsin o da basa cikmanin yolunu boyle bulmus.

Etki tepki meselesi, samimi olduguna inanmiyorum. Her ulkede gayler az cok tepki goruyor ve boyle aciklamalarla kendilerini kabul ettirmeye ugrasiyorlar sanirim. Aciklamayi yadirgamadim yani. Ne yapsin o da basa cikmanin yolunu boyle bulmus.
doğru bir saptama..

Back
X