Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba arkadaslar, bebişim 1 aylık ve gaz sıkınıtıları var ozellikle aksamları. bi tanıdıgımız sab simplexi onerdi. ama myliconu daha cok duydum. siz hangisini kullanıyorsunuz/kullandınız? ve günde kac kere/ölçüsü ve hangi saatlerde verdiniz?
merhaba
bebeğim 3.ayında ilk ayında çok gazlıydı sab simplexi kullandım ben o çok iyi diye duymuştum.ama saatli kullanınca işe yaradı 10 günde tamamen sorun bitti kendi çıkarmaya başladı sıkıntı çekmeden.ben 6 saatte 1 saatini hiç aksatmadan verdim geceleri bile saati kurup ilacını veriyordum 10 günde atlattık sab ı tavsiye ederim
merhaba
piyasada bir sürü gaz ilacı var; sab simplex, nurse herveys, colinox, bio gaia vs...
burada bir bebeğe iyi gelen bir başkasına iyi gelmeyebiliyor; birde şu bitkisel olyına takık durumdayım
benim doktorum özellikle içinde tam olarak ne olduğu bilinmeyen bitkisel ilaçlardan uzak durmamı söyledi ve şöyle ekledi:
kanser ilaçlarının çoğu bitkilerden elde ediliyor ???
benim de favori ilacım sab.
sevgilerle