Bebek Beslenmesi gaz damlası mylicon mu sab simplex mi daha iyi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

shequre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
180
1
96
İstanbul
merhaba arkadaslar, bebişim 1 aylık ve gaz sıkınıtıları var ozellikle aksamları. bi tanıdıgımız sab simplexi onerdi. ama myliconu daha cok duydum. siz hangisini kullanıyorsunuz/kullandınız? ve günde kac kere/ölçüsü ve hangi saatlerde verdiniz?

merhaba
bebeğim 3.ayında ilk ayında çok gazlıydı sab simplexi kullandım ben o çok iyi diye duymuştum.ama saatli kullanınca işe yaradı 10 günde tamamen sorun bitti kendi çıkarmaya başladı sıkıntı çekmeden.ben 6 saatte 1 saatini hiç aksatmadan verdim geceleri bile saati kurup ilacını veriyordum 10 günde atlattık sab ı tavsiye ederim

merhaba
piyasada bir sürü gaz ilacı var; sab simplex, nurse herveys, colinox, bio gaia vs...
burada bir bebeğe iyi gelen bir başkasına iyi gelmeyebiliyor; birde şu bitkisel olyına takık durumdayım
benim doktorum özellikle içinde tam olarak ne olduğu bilinmeyen bitkisel ilaçlardan uzak durmamı söyledi ve şöyle ekledi:
kanser ilaçlarının çoğu bitkilerden elde ediliyor ???
benim de favori ilacım sab.
sevgilerle

Back
X