Gaz gaz gaz bir bakin hele

pamukcukk

ìki kız anası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
614
341
323
Kızlar 38 haftalık hamileyim son 1 haftadır inanılmaz gaz sancıları cekiyorum heleki sabahları doğum sancisından beter bele kadar yayılıyor agrisi.bu sabahta oldu çare bi yol bulamadım karnıma sıcak su tuttum duşta epey rahatladı ama doğuma kadar ben napicam varmı böyle sorun yaşayan.birde bebeğimde bu gazdan etkilenirmi

Son düzenleme:
canım ben de 13 haftalık hamileyim çok oluyor bende de. forumlarda okudum rezene içiyormuş arkadaşlar böyle durumlarda. doktoruna sorarak sen de içebilirsin rahatlatır bence

canım ben de 13 haftalık hamileyim çok oluyor bende de. forumlarda okudum rezene içiyormuş arkadaşlar böyle durumlarda. doktoruna sorarak sen de içebilirsin rahatlatır bence

Cok tesekkur ederim yarın yada çarşamba kontrolum var sorarım artik

O gaz problemi bndede var valla gaz gelince karnım sürekli sertleşiyor ve kasıklarım da agri oluyor tam diyorum bu sefer geliyo bebek gaz geçince ağrılarım da geçiyor

Bende 25 haftadan sonra yaşamaya başladım gaz sancısını m doktorum buscopan verdi rahatlattı. Şuan 31. Haftadayim çok sukur gecti

Benim konum:) Bütün hamileliğim boyunca gazlıydım, hâlâ da öyleyim diyebilirim. Ablam "sen şimdi böyleysen bebek olunca o da çok gazlı olacak" filan dedi... Aman ne yapayım içer dururum rezeneyi. Yumuşatıyor rezene, çıkarttırıyor gazı. Hem de bi güzel uyku veriyor oh miss :) Ama her gün içip durmuyorum arada bir... Sırt üstü yatıp dizleri karna çekip uzatmak da kolay gaz çıkarma yöntemi. Bebişlere de yapar annem, öğrendim, bize de lâzım olabilir:)

Doktoruma danistim rezene icebilirsem dedi rahmide açarmış bakalım aldimda daha icmedim ise yarar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…