Kızlar 38 haftalık hamileyim son 1 haftadır inanılmaz gaz sancıları cekiyorum heleki sabahları doğum sancisından beter bele kadar yayılıyor agrisi.bu sabahta oldu çare bi yol bulamadım karnıma sıcak su tuttum duşta epey rahatladı ama doğuma kadar ben napicam varmı böyle sorun yaşayan.birde bebeğimde bu gazdan etkilenirmi
canım ben de 13 haftalık hamileyim çok oluyor bende de. forumlarda okudum rezene içiyormuş arkadaşlar böyle durumlarda. doktoruna sorarak sen de içebilirsin rahatlatır bence
canım ben de 13 haftalık hamileyim çok oluyor bende de. forumlarda okudum rezene içiyormuş arkadaşlar böyle durumlarda. doktoruna sorarak sen de içebilirsin rahatlatır bence
Kızlar 38 haftalık hamileyim son 1 haftadır inanılmaz gaz sancıları cekiyorum heleki sabahları doğum sancisından beter bele kadar yayılıyor agrisi.bu sabahta oldu çare bi yol bulamadım karnıma sıcak su tuttum duşta epey rahatladı ama doğuma kadar ben napicam varmı böyle sorun yaşayan.birde bebeğimde bu gazdan etkilenirmi
O gaz problemi bndede var valla gaz gelince karnım sürekli sertleşiyor ve kasıklarım da agri oluyor tam diyorum bu sefer geliyo bebek gaz geçince ağrılarım da geçiyor
Benim konum:) Bütün hamileliğim boyunca gazlıydım, hâlâ da öyleyim diyebilirim. Ablam "sen şimdi böyleysen bebek olunca o da çok gazlı olacak" filan dedi... Aman ne yapayım içer dururum rezeneyi. Yumuşatıyor rezene, çıkarttırıyor gazı. Hem de bi güzel uyku veriyor oh miss :) Ama her gün içip durmuyorum arada bir... Sırt üstü yatıp dizleri karna çekip uzatmak da kolay gaz çıkarma yöntemi. Bebişlere de yapar annem, öğrendim, bize de lâzım olabilir:)