- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
- Konu Sahibi PnarMracAlya
-
canım bizdede aynı sorun var üstelik kabızdık..bizde aptamil kullanıyorduk çocuk doktoru gaz yaptığını söyledi mamayı değiştirdi bebelac'ın yeni bi ürünü nü önerdi ama biz hiçbiryerde bulamadık ürünü unuttum şimdi adını eşimden öğrenince yazarım ama bebelac kullanmaya başladık o günden beri daha iyiyiz gibi..sab simplex kullanıyoruz arada zinco veriyorum...kayınvalidem sürekli karnına sırtına masaj yapıyor çocukların hoşuna gider rahatlıyorlar...bütün bunlara rağmen gaz sancısı çekiyoruz 4. aylarına kadar devam edecek belki bu yaptıklarımızla biraz rahatlarlar sende dene istersen
kzlar tek tek alıntı yapamıyorum çok tşk ederim tavsiyeleriniz için zinco bende kullanıyorum aptamil kullanıyoduk acayip gaz yapmış hero baby aldık şimdi masaj falan azcık azaldı ama gece 12 1 kolik ağlama saati kesinlikle susmuyo arabayla gezdiriyoz öle susuyo napcaz bilmiyorum 4 aya kadar sürüyomuş
Hala derdiniz devam ediyor mu bilmiyorum ama benim kızım da ileri derece kolikti, kapıya komşular dayanmıştı artık bakamıyor musun diye o kadar çok ağlardı... tek derdimiz de gaz! şimdi düşünüyorum geçmişi de yaptıklarıma akıl sır erdiremiyorum :)
Tek yolunu bulmuştum; Emzirdikten sonra gaz çıkartırdım, 15 dakika sonra tekrar gaz çıkartırdım...
Birde şu salıncaklar var hani demir kıytırık bişe... (profesyonlleri beğenmemişti kuzu) o salıncağı aldım eve, hayat kurtardı desem yeridir.. Edinin derim, kolik bebeklerde çok işe yarıyor, hafif dik duruşda olduğundan bebek rahat ediyor ve sallandıkça da uyuyor.
o demir kıytırık bişeyden bizde iki tane var :) ana dizi deniyor o degil mi ? 5 aylık oldular hala üstünde uyuorlar başka yerde asla yatmıyorlar sen nasıl kurtardın bebegini bu zımbırtıdan?
gece gündüz demeden bebeğim ağlıyo hemde çok kötü bağırarak ağlıyo doktor gaz dedi doğruda arabada susuyo masajdan sonra susuyo ama yine ağloyo sonra aptamil veriyorum omu yapıyo anlamadm beni emmiyo sağarak veriyorum yetmmiyo heroya geçicez ama şu gazzzdan gına geldi aynı durumda olan varmı kızlar siz neler deniyosunuz susturmak içinP?
İsmine ne deniyor inan bilmiyorum ama uyku sorununa kesin çözüm sağladı, büyüdükçe kendisi bıraktı kolik illeti zaten 7. aydan sonra hafifliyor hareketle birlikte gaz derdi bitiyor 7. ayda gece emmesini kesip sadece gündüze geçmiştim, gece emmesini kesmemle uykuları da düzene girdi 1 yaşında da tamamen kendi odasına ve yatağına geçirdim ve sallanmayı vs. bıraktırdım ama ilk 7 ay anamdan emdiğim süt burnumdan gelmişti :))
gece gündüz demeden bebeğim ağlıyo hemde çok kötü bağırarak ağlıyo doktor gaz dedi doğruda arabada susuyo masajdan sonra susuyo ama yine ağloyo sonra aptamil veriyorum omu yapıyo anlamadm beni emmiyo sağarak veriyorum yetmmiyo heroya geçicez ama şu gazzzdan gına geldi aynı durumda olan varmı kızlar siz neler deniyosunuz susturmak içinP?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?