- 20 Mart 2017
- 10
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Kumsal07_melike
-
Evt canım dolaba koyuyorum. Ama üstünde oda sıcaklığında saklayabilirsiniz yazıyor. Dolaptan çıkardım azonce buz gibiydi. Beklettim dışarda öyle verdim. Bakalım fayda edecekmi. Evet 5 damla hergun canım. Verdinmi sende bebise. Bi etkisini görürsen yaz. Bende yazacamAynen canm bnde tam olarak bugün kullancam buz dolabında saklıyorsun dimi dışarda kalırsa ishal yapıyormuş birde tek seferde beş damla şeklinde kullanılacak simi
bugün 5.günümüz kullanıyoruz.. baya rahatladığını söyleyebilirim.. genelde 1 haftadan sonra fayda sağlanıyormuş.. umarım daha da iyi olur.. biz gaz da çıkartıyoruz kaka da yapıyoruz ama sanırım yeterli olmuyor..Kızlar ben 43 günlük kızım var gaz sorunu için nurse harveys kullaniyordum bir aydır ama üç gündür çok artti biogania diye bi gaz damlası varmış eczaneden onu aldık doktorumuzda ikisini beraber kullanabilirsiniz dedi aranizda kullanıp fardaysini gören varmı ???
Bu arada kimyon ve rezene içiyorum kendim iyi geliyormuş
Kırkından sonra azalır diyorlar. Doğrumudur.Kızım 15günlükken gaz problemiyle tanıştık o kadar kötü durumdaydı ki saatlerce ağlıyordu sancıdan. Şimdi 50günlüğüz çok şükür sancımız kalmadı en azından hafif atlatıyoruz. Ben gergin aktardan aldığım reZene tohumunu demliyorum ve 3öğün içiyorum kızıma da demlediğim çaydan günde 6 cay kaşığına kadar veriyorum. Ek olarakta sab simplex gaz giderici damla kullanıyorum. Kızım patır patır gaz çıkartıyor şükür. Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Allah'ın izniyle geçer sancılarınız çok zor bi sürec
Kızlar ben 43 günlük kızım var gaz sorunu için nurse harveys kullaniyordum bir aydır ama üç gündür çok artti biogania diye bi gaz damlası varmış eczaneden onu aldık doktorumuzda ikisini beraber kullanabilirsiniz dedi aranizda kullanıp fardaysini gören varmı ???
Bu arada kimyon ve rezene içiyorum kendim iyi geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?