Bebek Beslenmesi Gaz için biogania kullanan varmı????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Kumsal07_melike

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
10
2
1
34
Kızlar ben 43 günlük kızım var gaz sorunu için nurse harveys kullaniyordum bir aydır ama üç gündür çok artti biogania diye bi gaz damlası varmış eczaneden onu aldık doktorumuzda ikisini beraber kullanabilirsiniz dedi aranizda kullanıp fardaysini gören varmı ???
Bu arada kimyon ve rezene içiyorum kendim iyi geliyormuş

Canım benim bebegimde 21 günlük ve çok gazlı kızım. Bende daha bugün aldım o damladan akşam verecem. İnşallah iyi gelir :( çünkü çok canı yanıyor kuzumun :( bizede doktor önerdi. Kullanan varsa bilgilendirebilirmi bizi acaba. Nasıl geldi bebislerine. İyi mi.

Aynen canm bnde tam olarak bugün kullancam buz dolabında saklıyorsun dimi dışarda kalırsa ishal yapıyormuş birde tek seferde beş damla şeklinde kullanılacak simi

Aynen canm bnde tam olarak bugün kullancam buz dolabında saklıyorsun dimi dışarda kalırsa ishal yapıyormuş birde tek seferde beş damla şeklinde kullanılacak simi
Evt canım dolaba koyuyorum. Ama üstünde oda sıcaklığında saklayabilirsiniz yazıyor. Dolaptan çıkardım azonce buz gibiydi. Beklettim dışarda öyle verdim. Bakalım fayda edecekmi. Evet 5 damla hergun canım. Verdinmi sende bebise. Bi etkisini görürsen yaz. Bende yazacam

Tamm cMm ama dışarda bekletme ne gerek yokmuş doktorumuzu aradm ben sordm nurse harveys colex bunu da killaniyrm doktr ikisini bir kullan dedi onund baya faydası var bence onuda kullan cnm

ben oğlumda 1 ay aralıksız her gün kullanmıştım gaz sorunu falan kalmamıştı çok şükür.. İnşallah bebişlerinizin gazı geçer rahatlar kuzular

Kızlar ben 43 günlük kızım var gaz sorunu için nurse harveys kullaniyordum bir aydır ama üç gündür çok artti biogania diye bi gaz damlası varmış eczaneden onu aldık doktorumuzda ikisini beraber kullanabilirsiniz dedi aranizda kullanıp fardaysini gören varmı ???
bugün 5.günümüz kullanıyoruz.. baya rahatladığını söyleyebilirim.. genelde 1 haftadan sonra fayda sağlanıyormuş.. umarım daha da iyi olur.. biz gaz da çıkartıyoruz kaka da yapıyoruz ama sanırım yeterli olmuyor..

Kızım 15günlükken gaz problemiyle tanıştık o kadar kötü durumdaydı ki saatlerce ağlıyordu sancıdan. Şimdi 50günlüğüz çok şükür sancımız kalmadı en azından hafif atlatıyoruz. Ben gergin aktardan aldığım reZene tohumunu demliyorum ve 3öğün içiyorum kızıma da demlediğim çaydan günde 6 cay kaşığına kadar veriyorum. Ek olarakta sab simplex gaz giderici damla kullanıyorum. Kızım patır patır gaz çıkartıyor şükür. Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Allah'ın izniyle geçer sancılarınız çok zor bi sürec

Kızım 15günlükken gaz problemiyle tanıştık o kadar kötü durumdaydı ki saatlerce ağlıyordu sancıdan. Şimdi 50günlüğüz çok şükür sancımız kalmadı en azından hafif atlatıyoruz. Ben gergin aktardan aldığım reZene tohumunu demliyorum ve 3öğün içiyorum kızıma da demlediğim çaydan günde 6 cay kaşığına kadar veriyorum. Ek olarakta sab simplex gaz giderici damla kullanıyorum. Kızım patır patır gaz çıkartıyor şükür. Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Allah'ın izniyle geçer sancılarınız çok zor bi sürec
Kırkından sonra azalır diyorlar. Doğrumudur.

Merhaba benim oğlumda 54 günlük nerdeyse 2 haftadır kullanıyoruz biogaiayı ve çok memnunuz günde 5 damla ağzına damlatıyorum aynı saatlerde vermeye özen gösterin.Bir de bu damla bebeklerde sindirim sistemini düzenliyormuş biz çok faydasını görüyoruz umarım sizde de işe yarar

Üç aylık çok gazlı bir kızım var,denemdiğim şey kalmadı piyasadaki tüm damlalar ve bitkisel şeyler ama fayda etmedi.dıktor nurse harvey ile biogaia damlayı verdi birlikte kullan dedi ama fayda görmedim.o damalnın içinde iyi bakteriler var bildiğim kadarıyşa,eczacıda mutlaka üç ay kullan dedi ama kullanmadım.neyse sab simğlex den fayda gördüm düzenli kullanımca rahatşadı kızım halada kullanıyprum

Merhaba, sitede yeni sayılırım. Birkaç yere yazdım size de yazayım. Benimde 23 haftalık bir oğlum var ve gaz sancısı ne demek çok iyi bilirim.Gaz damlaları, kimyonlar, yaplar, masajlar, vs. hiçbiri böyle işe yaramadı bizde.

Biz şöyle bir yöntemle tüm gaz sancısından ve kaka yaparken ki zorlanmalardan kurtulduk.

Koltuğun ucuna oturup, bebeğinizi kucağınıza alın. Bebeğinizi oturur pozisyonda bacaklarının altından tutun. Yere tek kullanımlık alt açma örtüsünden koyun (yada gazete). Bir süre bekleyin. İlk defa denerken biraz daha beklemek gerekebilir. Alışkın olmadığı için huzurlanıp ağlayabilir. Ama siz kararlı bir şekilde deneyin.
Ve göreceksiniz ki ne kadar gazı kakası varsa kolaylıkla yapacak.
Eğer yapmıyorsa, demek ki kakası gazı yok. Varsa muhakkak çıkacaktır.

Biz bu yöntemi doktorumuza da sorduk, o da anatomik olarak o pozisyonu çok uygun buldu, hiçbir sakıncası yok dedi, güvenle o şekilde yapıyoruz. Ama sizde kendi doktorunuza danışıp ona göre deneyebilirsiniz.

23 haftalık olduk ve bu yöntemden beri ( 2 haftalıkken sünnet oldu ve sonrasında başladık) altına neredeyse hiç kaka yapmıyor. Kakası geldiğinde bacaklarını kıvranır gibi yapıyor, mızlanıyor, bizde kakası var diye tutuyoruz öyle yapıyor.

Gaz sorunu olan tüm annelere tavsiye ederim. Umarım faydasını gören birileri olur. Sevgiler..

Back
X