Çocuk Hastalıkları Gaz için merhem kullanan var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mugumugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
268
2
96
İstanbul
''Dentinox Babynos Gaz Söktürücü Spazm Giderici Yatıştırıcı Karın Merhemi ''
kullanan var mı? Faydasını gördünüz mü merak ediyorum .Kullanalar ne sıklıkla nasıl uyguladılar ?

''Dentinox Babynos Gaz Söktürücü Spazm Giderici Yatıştırıcı Karın Merhemi ''
kullanan var mı? Faydasını gördünüz mü merak ediyorum .Kullanalar ne sıklıkla nasıl uyguladılar ?

lütfen kullandıysan yorum yaz benim denemediğim kalmadı bunuilk duydum yardımmmm
bebiş 4 aylık ama ağlamalara devam ediyor hele 4 gündürhiçuyku yokkk

lütfen kullandıysan yorum yaz benim denemediğim kalmadı bunuilk duydum yardımmmm
bebiş 4 aylık ama ağlamalara devam ediyor hele 4 gündürhiçuyku yokkk

Benim kızımda 15gün akşam 7den sabah 5e kadar ağlıyordu gecelerce uyumadık zinco ve metsil bize hiç fayda etmedi. sab simplex gaz damlası çok iyi geldi. bunun dışında günde 1-2 çay kaşığı zeytinyağı içerebilirsin barsaklarını yumuşatıp gaz çıkarmasını kolaylaştırır.ayaklarını sıcak tutup sıcak su torbası,karnına sıcak havlu koyabilirsin. ama dediğim damlayı mutlaka dene. bebeğim şimdi çok rahat o rahat ben rahat :)

Benim kızımda 15gün akşam 7den sabah 5e kadar ağlıyordu gecelerce uyumadık zinco ve metsil bize hiç fayda etmedi. sab simplex gaz damlası çok iyi geldi. bunun dışında günde 1-2 çay kaşığı zeytinyağı içerebilirsin barsaklarını yumuşatıp gaz çıkarmasını kolaylaştırır.ayaklarını sıcak tutup sıcak su torbası,karnına sıcak havlu koyabilirsin. ama dediğim damlayı mutlaka dene. bebeğim şimdi çok rahat o rahat ben rahat :)

benim bebeğimede sap hiç iyi gelmedi . Bağırsaklarını öle bi çalıştırdı ki gaz çıkarmaktan öldü çocuk :), bende kestim şimdi daha iyi

benim bebeğimede sap hiç iyi gelmedi . Bağırsaklarını öle bi çalıştırdı ki gaz çıkarmaktan öldü çocuk :), bende kestim şimdi daha iyi[/QUOT

Doğal yöntemleri denemeye devam et o zaman arkdşm..
İnşallah dahada iyi olur bebeğin..gazsız günler-geceler dilerim ;)

Merhem duymamıŞtım ama benım doktorum zeytın yaĞ,kımyon yaĞı,nane yaĞını verdı ÜÇÜnÜ karıŞtırıp karnına masaj yapıyordum.bırde sap sımplex damla kullanıyordum ...

Back
X