3 aylığına mı senden BFB cihazı için 5000 lira istediler. tedavi için hangi doktora gittin. 3 ay sana yetti mi. ben bu derdi 16 yıldır çekiyorum. üniversite hastaneleri bu cihazı veriyorlar mı. onlara da ücret ödemek gerekiyor mu .seni bana Allah gönderdi. çok teşekkür ederim
aynı rahatsızık bendede var..ilk hemoroid ameliyatından sonra o kadar kötü değil di...ikinci kez de anal fissür ameiyatından sonra çok beter oldu..iyileştim mi fissürüm..hayır...tekrarladı....gaz kaçağı olsa öpüpte başıma koyarım...aynı zamanda büyük abtest tutamama durumum oldu fissür ameliyatından sonra....ufak bir karın ağrısı olsa hemen tualet aramak zorunda kalıyorum..topuluğa giremiyorum...tam lafın ortasında kaçıveriyor çoğu zaman.yanımda çoluk çoçuk olursa bu işi yırtıyorum....şu anda fissür..gaz kaçırma..büyük abtest kaçırma....canımdan bezdirdi artık doktorada gitmiyorum...daha beter ettiler beni....hep yanlız dolaşıyorum....birisiyle gezintiye çıksam hareket ettikce....gaz problemi daha yoğunlaşıyor...ama yinede bu benim kaderim diyerek böyle yaşamak zorundayım....hiç bir zamanda ölmeyi düşünmedim...yinede gözüm görüyor..elim ayağım tutuyor buna şükür diyorum....benim durumda olanlarada acil şifalar diliyorum...
kegelde makatı kastıktan sonra gevşemek için ne kadar bekliyorsun. ilaç tedaviside mi verdi mi
selam hangi doktora gitmem konusunda kararsız kaldım.seninkine gitsem yoksa ankara'da hülya çetinkaya diye bir doktor var onunda beofedbakci arkadaşı ikiside ibni sina üniv. hast. doktoru ve prof. sence hangisine gitmeliyim. maddiyet belimi büküyo. ama kesin sonuç da almak isityorum
merhaba adiloseyup cevabını bekliyorum.
emelaydin sonuç ne oldu?
emelaydin sonuç ne oldu?
perşembe korhan'a gideceğim ankara'da bfd cihazı kiralama aylık 400 euro imiş. bunu istanbuldan kiralama şart mı acaba.sen aylık mı peşin mi ödemiştin. inşallah kurtulurum ben dde senin gibi bu dertten
senin bu problemin nasıl başladı. keşke seninle hiç değilse telefonla konuşabilsem. benimki çok soğuk bir kış döneminde yırtık ayakkabı ile dershaneye gitmem ile başladı. önce çok daha yüksek ses çıkıyordu.sonraları azaldı
Benim hastalık hikayem biraz travmatik oldu. Biraz özel olduğu için burada paylaşamam ama şu mail adresimden özel olarak yazışabiliriz. adiloseyup@yandex.com.tr (sanıyorum mail adresi vermemin yöneticiler için bir sakıncası yoktur)
Benim hastalık hikayem biraz travmatik oldu. Biraz özel olduğu için burada paylaşamam ama şu mail adresimden özel olarak yazışabiliriz. adiloseyup@yandex.com.tr (sanıyorum mail adresi vermemin yöneticiler için bir sakıncası yoktur)
adilseyup tıpa uygulaması nedir biliyor musun
Duydum, üzerinde biraz araştırma yapmıştım. Doğrusu nasıl ve ne şekilde kullanılacağını pek öğrenemedim. Uygun tedavi için 12 saat tıpa ile dolaşmaktan bahseden bir yazı okuyunca zaten tamamen uzaklaştım. Hangi doktor bunu ne şekilde hangi malzemeyle nasıl uygular bilemiyorum. Ama doktora gidince ondan bilgi almak en iyisi.
Ben biofeedback ve kegel yaptım. Zaten bir önceki mesajında da sormuşsun, üç ayda hissedilir bir sonuç aldım ama tamamen geçmedi. Kegel ile sürekli devam ettim. Her ay düzenli olarak kontrol muayenesine gittim.
Sen korhan beye gittin mi? Sonuç ne oldu?
Bu arada bir kitap önereceğim sana, kitabın ismi "Aptalın deneyimi: Aklını başına toplamak için rehber". Bizim gibi kronik hastalıkları olan insanlar için yazılmış bir kitap. Daha çok göz tedavisi için ama kitabın yarısı kronik hastalıkla ilgili, yani bizimle.
Daha yazacaklarım var ama kafede zamanım bitti.
Sağlıcakla kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?