Gaz problemi olan bebekler...

mmuhasebeci

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
136
2
296
İstanbul
Anneler merhaba,
Bebeğim 10 günlük oldu ve büyük bir sorunumuz var. Kızım çok gazlı ve her akşam 7 den sonra sancıdan dolayı sürekli ağlıyor ve sabah 3'e 4'e kadar uyuyamıyor Bu durum beni çok üzüyor sürekli masaj yapıyorum fayda etmediğini görünce, mecburen doktorunun verdiği gaz damlasından veriyorum. Benimle aynı durumda olan var mı? Nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz? Lütfen birbirimizle paylaşalım arkadaşlar. Uykusuz gecelerim umrumda değil ama yavrumun ağlaması beni kahrediyor.

çlok sancılı olduğu akşamlarda bende doktorun verdiği gaz damlasını kullanıyorum. bir sakıncası olduğunu da sanmıyorum sonuçta bitkise bir destek ve içinde yararlı bakteriler var... çocuğun saatlerce ağlamasından iyidir diye düşünüyorum...
ayaklarına sıcak su torbası yapıp sarıp koyuyorum geceleri...
bide az sancısı olup damla vermeyeyim dediğimde humananın kimyonlu rezene çayından kendime yapıyorum bebişime de 3-4 çay kaşığı veriyorum rahatlatıyor sanki...

[h=5]Bu yorumu facebook sayfasında paylaşmışlar, belki işine yarar.

kızlar gazı olan varsa kantaron yağı alın bebişinizin karnına masaj yapın birde çörekotuna kaynar su dökün soğuyunca çay kaşığıyla suyundan verin , günlerce uyumadı gazdan çok şükür allahıma melekler gibi uyuyor maşallah[/h]

canm bugün deryanın dünyasında dinledim
50 cc fındık yağı
20 cc rezene yağı
20 cc adaçayı yağı
20 cc papatya yağı

bunları karıştırıyosun bebeğn göbeğinin altına ve ayaklarına banyodan önce masaj yapıyormuşsun gazına iyi geliyormuş

mrb canım ben gaz için bebeğimin her altını değiştiriken çoraplarını dayanabileceği kadar ısıtıp öyle giydiriyorum ayrıca karnına da bez ısıtıp koyuyorum(her açtığımda) pijamalarını da ısıtıp giydiriyorum ve acele etmeye çalışıyorum kapatmak için çünkü çocuğun karnını ve ayaklarını ne kadar sıcak tutarsan o kadar gazı az oluyo masaj yap dedikleri yağlar ısı veriyor mantık aynı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…