İmdat kolik 😱

Her beslenme sonrası karga gibi gaklayana kadar bel çukuruna avuç içinizle vurarak gazını çıkarmanız şart.

Her beslenme sonrası karga gibi gaklayana kadar bel çukuruna avuç içinizle vurarak gazını çıkarmanız şart.
Onu yapıyorum hatta bazen öyle gaz çıkarıyor ki büyük adam gibi, yazık kendi gazından da korkuyor sonra 😊 evdeyken bir nebze daha iyiyiz dışarı çıktığımızda çok ağlıyor kızım da bir o kadar seviyor dışarı çıkmayı. Bir çare bulamadım acaba bebek arabasını ya da puseti mi değiştirsem diyorum rahat mı edemedi, aldığım her ürün elimde patladı resmen nereye koysam durmuyor, illa kucakta karga tulumba taşınacak🤦🏼‍♀️

Sabır diyoruz yani, sürekli uyanıyor benimki de on dakikada bir resmen, diğeri çok şükür çabuk ve uzun uyuyor, annem yanımda ama ikiz olunca benim de hiç uyumadıgim günler oldu😢
Evet sabır gerekiyor kesinlikle.Çocuğu biraz daha rahatlatan şeyleri keşfetmeye çalışın.Mesela benim kızım caz müziği sevmişti,geceleri caz radyosu açıyordum😌Rezene iyi geldi,hatta doktorunuz formül mamayı rezene ile yapmayı önerdi.Rezene çayı demleyip mamayı su yerine onunla hazırlıyordum.Bu şekilde o süreci sakinleşerek atlatabildik.

Evet sabır gerekiyor kesinlikle.Çocuğu biraz daha rahatlatan şeyleri keşfetmeye çalışın.Mesela benim kızım caz müziği sevmişti,geceleri caz radyosu açıyordum😌Rezene iyi geldi,hatta doktorunuz formül mamayı rezene ile yapmayı önerdi.Rezene çayı demleyip mamayı su yerine onunla hazırlıyordum.Bu şekilde o süreci sakinleşerek atlatabildik.
Rezene bende düşünüyorum ama korkuyorum bir tatlı kaşığı verdim sadece bir kere şuan pilates topu üzerinde zıplıyorum kucağıma alıp iki gündür biraz sakinlesiyor ama uykuları çok bozuk on dakika uyuyup uyanıyor 4. Ay atağı bitince hemen başlar mı acaba

Rezene bende düşünüyorum ama korkuyorum bir tatlı kaşığı verdim sadece bir kere şuan pilates topu üzerinde zıplıyorum kucağıma alıp iki gündür biraz sakinlesiyor ama uykuları çok bozuk on dakika uyuyup uyanıyor 4. Ay atağı bitince hemen başlar mı acaba
Cenin pozisyonunda sıkıştirarak yuzu disa donuk dolastirmayi denediniz mi?

Cenin pozisyonunda sıkıştirarak yuzu disa donuk dolastirmayi denediniz mi?
Evet denedim haklısınız sakinliyor ama uzun süre tutamadigim için tekrar basliyor şuan favorimiz pilates topunda zıplamak gerçekten saniyesinde ağlamayı bırakıyor çok şükür ve çok kolay uykuya dalıyor nazar etmeyeyim de 😊

Evet denedim haklısınız sakinliyor ama uzun süre tutamadigim için tekrar basliyor şuan favorimiz pilates topunda zıplamak gerçekten saniyesinde ağlamayı bırakıyor çok şükür ve çok kolay uykuya dalıyor nazar etmeyeyim de 😊
Benim ilk kizim hem kolikti (3.5 yasinda ama bence hala kolik 🤣🤣🤣) hemde bagirsaklari sorunluydu, o ilk 6 ay nasil bi cileydi yarabbim, ne aglamasi bitiyordu ne ikinmasi, ne kakasi. Sizi çok iyi anliyor ve sariliyorum, uysal bi cocuk olmasini temenni ediyorum, umarim size yasattigi tek stres kolik olarak kalir♥️ saglicakla buyusun kuzu💕

Back
X