Gaz problemi

dygtan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
19
0
86
Kocaeli
Ya kızlar benim bebişim 4,5 aylık ama gazları hala çok fazla bu yüzden gece uykusu çok az. Birde oğlumun karnı ve bağırsakları gurul gurul ötüyor, bu durumda olan var mı aranızda? Neden guruldarki küçücük bebişin karnı?:1no2:

benım oglum 7 aylık oldu.bır ara azalır gıbı olmustu ama suan yıne her gece ayaktayız gazdan.guruldama ya usuyorduryada actır yeterınce doymuyordur dıye dusunuyorum ben

bu gaz olayı bıtmez oldu bızdede dr 3 dedı 4 oldu 5 oldu sımdı 7.5 oldu hala bıle bazı geceler kıvranıyor ama yatmadan once huzursuzsa debrıdat verıyorum artık rahatlatıyor

Karnına ılıtılmış zeytinyağı sürün yumuşattığı için çok rahatlatıyor gazı kolayca çıkıyor...Biz çok şeyi denedik ama birtek bunun faydasını gördük...Özellikle geceleri gazı için sancılandığında sürüp birazda fön makinası tutuyoruz iyice ısındığı için karnı rahatlıyor heralde huzursuzluğu geçiyor hemen uykuya dalıyor...Deneyin derim....

ben oğlum 7.5 aylık hala gaz problemimiz var
banada 3 aylık olsun geçer dediler sonra 6 aylık olsun dediler hala geçmedi bakalım şimdide 1 yaşında olsun diyolar

elma yağınında iyi geldiğini duymuştum göbeğine ve ayaklarının altına masaj yaparak uygula ben oğlumda zeytinyağı kullanmıştım hepsini dene bence.

bende 3 ayı iple çekmiştim biraz azaldı ama maalesef tam olarak geçmedi.yine her sabah ıkınarak kıvranarak uyanıyor çocuk bazı günler bu yüzden çok huysuz oluyor gecede bazen çok sık uyanıyor.benimde kullanmadığım ilaç denemediğim yöntem kalmadı ama nafile.napalım tek çaremiz beklemek.

Aynı problem bizde de var biz de 4,5 ayı doldurduk hala geçmedi gaz problemi. Kuşum benim ya... Onu gazdan dolayı öyle huysuz çırpınır görürken nasıl içim acıyor.

Bende tam 6 ay çektim arkadaşlar. Gece gündüz hiç uyumazdık. 10 dakka uyur uyanır hemen yavrum acıyla. Tek çaresi sabır ve şevkat arkadaşlar. Ve siz naparsanız gazlı bebek gazlıdır. Ben neler neler denedim hiçbiri bi fayda etmedi. Ne zaman kızım 6 aylık oldu sanki sihirli bir değnek dokunmuş gibi birden kesildi sancılar.
Dediğim gibi bebeğinizi bol bol kucaklayın. Kucağa alışır diyenlere aldanıp bundan bebeğinizi mahrum bırakmayın. Kucaklamak sarılmak çok iyi geliyor bebeklere. Birde babaların kucaklarında daha rahat gaz çıkarıyorlar. Hepinizi gazsız günler dilerim.

ben gazın çaresini buldum daha önce elma yağı sıcak havlu gaz ilacı surubu denedim ama nafile bunun tek çaresi hareket ve masaj gazı olursa hemen kaldırın hareket ettirin dönebiliyorsa dönerken iyi gaz çıkarıyorlar emekliyorsa emeklesin uyanınca hareket etmek istemiyecektir zorlayın. karnına saat yönünde dairesel hareketlerle 6-7 kez masaj yapıp bacaklarına bisiklet hareketi yaptırın çok işe yarayacaktır.

kızlar benim bebişimde 2.5 aylık .sürekli gaz sancısıyla sabahları uyanıyordu.anason kaynatıp verin.hem rahatlatıyor hem uyku veriyor.ilaç gibi deneyin derim.ayrıca ithal ilaç aldım bebişime.adını burda yazmak olurmu bilmiyorum ama çok iyi geldi.gaz problemimiz yok denebilir artık.umarım bitmiştir.15 gündür rahatız.hiçbişey vermiyorum artık.darısı başınıza...

canım ben neler neler denedim oolmadı ya kaç tane dr.götürdüm o çaylardan kaç tane içti olamadı....:bbo:

kızlar bebege bişey vermeyin kendiniz için ben rezene çayı içtim faydasını gördüm 2 aylıkken sancı falan kalmadı şuan 3.5 aylık işe başladım gaz sancımız gene başladı sanırsam biberondan hava alıyor ama alışır diyorlar biberona inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…