Gaz sancısı ve kese

Frover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
225
98
18
27
Merhaba arkadaşlar ben 4+7 haftalık hamileyim dün gittim kese gözükmedi bu normal mi. Ayrıca gaz sancısı çekiyorum sizinde oluyorsa sancınız nasıl oluyor nerelere vuruyor. Gebelik için tehlikelimi

TOmbik biriysen gözükmeyebilir kese. Merak etme gidersin 4-5 gün sonra tekrar.

Bende aşırı gaz sancısı olurdu karnıma komple yayılırdı, gebelikte çok normal.

TOmbik biriysen gözükmeyebilir kese. Merak etme gidersin 4-5 gün sonra tekrar.

Bende aşırı gaz sancısı olurdu karnıma komple yayılırdı, gebelikte çok normal.
Altan muane etti sanırım geç döllenme olmuş olabilir
Korkuyorum da ya dış gebelik olursa diye. Böyle bişey olmuş olsa lekelenmem vs olurdu

Reactions: JES
Altan muane etti sanırım geç döllenme olmuş olabilir
Korkuyorum da ya dış gebelik olursa diye. Böyle bişey olmuş olsa lekelenmem vs olurdu
Şimdi felaket senaryoları çizmenin sana faydası olmaz. Sakince bekle 6. Haftada gider bakarsın. Sen 4+7 diyorsun da o belki dr 3 haftadır. Geç dölllenmedir bunu sen bilemezsin ki sabır yani.

Benmde 5-6 haftalık suan ve bende bir haftadir özellikle akşamları gaz sancısı cekiyorum ama çok aşırı degil benimki tolere edilebiliyor. Sabah doktora gittim normal olduğunu söyledi. En kısa zamanda doktora gidip keseyi sağlıkla görürsünüz insallh

Merhaba arkadaşlar ben 4+7 haftalık hamileyim dün gittim kese gözükmedi bu normal mi. Ayrıca gaz sancısı çekiyorum sizinde oluyorsa sancınız nasıl oluyor nerelere vuruyor. Gebelik için tehlikelimi
Senin hcg en kaçtı

Senin hcg en kaçtı
Gittimde kan tahlili yapmicakmısınız dedim doktora gerek yok dedi bende anlamadım. Yarın saglık ocagına kan tahlili vericem cuma günüde tekrar kontrole çağırdı beni

İnşallah bu cuma görürüm ❤

Henüz çok erken. 6.haftaya kadar bekleyin. Bir de alttan muayeneye ilk zaman çok tercih etmeyin. Benim bebeğimin de ilk gittiğimizde kalp atışı duyulmamıştı, bağırsaklarım gaz dolu olduğu için. Sonraki kontrolde duyduk.

Kızlar bende bugun 4+3 günlük kese gözükmedi erkendi biliyorum ama alttan baktı miyomlarım var zaten görmedi kan değerim 2700 küsür çıktı bu değere gözükmesi gerekir miydi 2 gün sonra yine ver dedi dış gebelik olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…