Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
Merhaba 26 gunluk kizim var .. Gaz sancısı cekiyor ... Aksamlari ozellikle gaz sancisi basliyo kivrim kiivrim ediyo .. Bi turlu cikaramiyo karnına masaj yapiorum bacaklaribi ittiriyorum ama nafile.. Asagidan pirt yapaniyo bi turlu .m ancak altini acmam lazim. Altini actigim anda rahtliyo ve pitir pitir biraz gaz cikariyo kakasini yapiyor. Ama ben bu sekil alismasini istemiorum her sanci geldignde poposunu acmak zorunda kalmak istemiorum.ne yapmaliyimn bi cozumm.. Bu arada metsil damla kullaniorum bide gece uyurken 3 4 çay kasigi rezeme veriyorum.
Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
Merhaba 26 gunluk kizim var .. Gaz sancısı cekiyor ... Aksamlari ozellikle gaz sancisi basliyo kivrim kiivrim ediyo .. Bi turlu cikaramiyo karnına masaj yapiorum bacaklaribi ittiriyorum ama nafile.. Asagidan pirt yapaniyo bi turlu .m ancak altini acmam lazim. Altini actigim anda rahtliyo ve pitir pitir biraz gaz cikariyo kakasini yapiyor. Ama ben bu sekil alismasini istemiorum her sanci geldignde poposunu acmak zorunda kalmak istemiorum.ne yapmaliyimn bi cozumm.. Bu arada metsil damla kullaniorum bide gece uyurken 3 4 çay kasigi rezeme veriyorum.
Bi kaç hafta önce bende gazdan Ağlayan bebişim için konu açmıştım.... Isterseniz inceleyin arkadaşların çok ilgisi oldu bi sürü öneriler var okumanı öneririm...
1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
Bi kaç hafta önce bende gazdan Ağlayan bebişim için konu açmıştım.... Isterseniz inceleyin arkadaşların çok ilgisi oldu bi sürü öneriler var okumanı öneririm...
Canim linkini verir misin sayfanin ? Kimse yazmıyor okadar cok acilmis ki konu herkes sikilmis artik.
Kayıtlı Üye
Canim linkini verir misin sayfanin ? Kimse yazmıyor okadar cok acilmis ki konu herkes sikilmis artik.
Canım pc den girmiyorum tlfdanda beceremedim .. Benim profilinden bak bulursun 2 aylık bebeğim ve ben konu bulursun
Kayıtlı Üye
Canım pc den girmiyorum tlfdanda beceremedim .. Benim profilinden bak bulursun 2 aylık bebeğim ve ben konu bulursun
Bulabildin mi cnm
1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
Bakamadimki canm bulamadim
Canim Nurse harveys diye bitkisel bir surup var doktor tavsiyesiyle aldim biz careyi bu surupta bulduk.
1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
Canim Nurse harveys diye bitkisel bir surup var doktor tavsiyesiyle aldim biz careyi bu surupta bulduk.
Bnde metsil aldm ama pek bi fayda göremedim gubde 3 kez 8 damla kullaniorz.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Canim saf zeytinyagini ocakta biraz ılıt uzerine biraz karabiber dok bebegin karnina masaj yaparak sur bu cok eski bi yontemdir herzaman da ise yarar
1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
Canim saf zeytinyagini ocakta biraz ılıt uzerine biraz karabiber dok bebegin karnina masaj yaparak sur bu cok eski bi yontemdir herzaman da ise yarar
Ya zeytin yagiyla da masaj yaptim karnına kara biber dokmedim ama. Gazi baya bi artti azalmaktansa kakasi bile kopuk kopuk geliyo ve popsunu uyarmadan kakasini yapmiyo.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Ya zeytin yagiyla da masaj yaptim karnına kara biber dokmedim ama. Gazi baya bi artti azalmaktansa kakasi bile kopuk kopuk geliyo ve popsunu uyarmadan kakasini yapmiyo.
Bilmiyorumcanim kucuklugumden beri annem hep oyle yaparmis hatta annemin zamanindada yapilirmis neden etki gosrermedi sasirdim dogrusu zeytinyagini ılıttin dimi
YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
çok şükür gaz yok bizde maşallah
YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
ama zaytinyağıyla karnına masaj iyi geliyormuş
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
ama zaytinyağıyla karnına masaj iyi geliyormuş
evet bende çocuklarıma hep öyle yapardım etki göstermemesine sasırdım
Bnde metsil aldm ama pek bi fayda göremedim gubde 3 kez 8 damla kullaniorz.
Metsil bizde de hic ise yaramadi Allah yardim etsin hepimize gaz isi cok zor
1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
Bilmiyorumcanim kucuklugumden beri annem hep oyle yaparmis hatta annemin zamanindada yapilirmis neden etki gosrermedi sasirdim dogrusu zeytinyagini ılıttin dimi
Evet int gordugum bi masaji yaptim hatta . ama poposunu acip poposunu uyarmadan ne kaka ne gaz cikario boyle yaparsam patr oatr cikario her sefernde her yerde altini acamamki
1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
Metsil bizde de hic ise yaramadi Allah yardim etsin hepimize gaz isi cok zor
Sen ne yapiosun gaz icin yapipta fayda grdugun bisi war mi??
Canım sorun gaz mı kaka yapamaması mı anlamadım yorumlardan.. Ama gazsa biogaia diye bir damla var benim bebeğim de bazen gaz yapan şeyler yerse akşamları aplıyor o damladan veriyorum 10 dk sonra susuyor mucize gibi.. Bir de kimyonlu su verebilirsin gaza birebir çok iyi geliyor.. çay kaşığının ucuyla bir fincandan belki daha az bir suya at kaynat ver..
12.11.2014 mustafammmm yavrumm
Kayıtlı Üye
gazs aguline diye bitkisel bir şurup var süper birşey öneririm tatlıö
Ben kızımda Nurse Harvey's kullanmıştım bitkisel bir şuruptu. Sizde başka bir marka kullanıyorsunuz ama bu tip şurupları düzenli vermek gerekiyor,öncelikle bunu belirtmek istiyorum,bir gün verip bir gün vermemek, günde sadece 1 kez vermek yada gazı olduğu anda vermek işe yaramaz. Doktorum bana bu bilgiyi vermişti ve gerçekten düzenli kullanımla gaz sıkıntısı neredeyse hiç yaşamadık diyebilirim.
Altını açmak rahatlatiyorsa bebeğinizi açın,alişmak gibi bir durum olmaz merak etmeyin zira hareketlenmeye başlayinca zaten rahat rahat gazını çıkartacaktır emin olun.Kendimden örnek veriyim kızim bir dönem ciddi kabızlık çekti 8-9 aylıkken ve neredeyse hergün fitil ve lagmanla yapti ama ayağa kalkıp yürüdüğünde gayet rahat yaptı tuvaletini alişma vs olmadi.
Sağlıkla büyütün bebeginizi