Çocuk Hastalıkları Gaz sancisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bu dediklerini oyle iyi anliyorum ki. Ben yaşına kadar korktum uyaninca aglayacagini biliyodum cunku. Ama simdiki aklim olsa daha sakin olurdum benim tedirginligim cocuga da yansiyodu çünkü. Bugunler gececek cocugumla oyunlar oynayacağımız gunler gelecek diye teselli et kendjni. Oyle de olacak insallah. Bu kotu gunler gececek
Surekli ben kotu bir annemiyim demeye basladm. Cunku iki seferdir uykusuzlukla cocuga yeter sen benden ne istyrsn diye soylendim. Okadr vcdan azabi cekiorm ki uykum acilinca

Merhaba arkadaslar.
bebegim 44 gunluk. Kafayi yemek uzereyim. Akil akildan ustundur diyerek buraya yaziyorum. Denemedigim sey kalmadi. Sorunum uyumuyor ve gaz sorunu. Nelermi yapmadm. Rezene kimyon tohumu iciyorum. Nerdeyse hicbisey yemiylrum gaz yapmasn diye. Neyle beslenicegimi sasirdim. Sut urunlerini sebzeyi herseyi kestim. Gaz damlasi kullaniyorum. Sanci tuttugunda ilik banyo masaj yapiyorum. Beyaz gurultu denedm. Ayaklarni karnina cekiyorum bugun aci elma yagi aldm onuda denedm ama yok. Cocuk katiliyor aglarken. Pskolojm alt ust oldu. Uykusu desen 10 dk. Napicam ben kafayi yemek uzereyim
bol bol masaj yapmalısın canım

Surekli ben kotu bir annemiyim demeye basladm. Cunku iki seferdir uykusuzlukla cocuga yeter sen benden ne istyrsn diye soylendim. Okadr vcdan azabi cekiorm ki uykum acilinca
Lütfen öyle deme sabret sabrının ekmegini yiyeceksin. Onun senden başka kimsesi yok. Minicik onun hicbi sucu yok. Nolursa olsun ona hissettirme çünkü o günler gelip geçiyo da o söylediklerini unutamiyosun

Canım 2 çocuk büyüttüm hiç gaz sorunum olmadi ..ben çok afedersin ama biraz eski kafalı bir düşünceye sahibim örnek vermek gerekirse çocuklarımı büyütürken eskiden hazır mamamı vardı deyip ev yapımı tarhanayi sütle pişirip yedirirdim gaz sorunuyla alakalı sana tavsiyem çörek otunu ihlamurla kaynat ılıyınca 3 5 damla içir derim .... geçmiş olsun

Back
X