Gaz sancısı

xquzel07

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
99
Puanlar
13
Gaz sancısından bebeğim çok ağlıyor önerisi olan var mı acaba ne kullanabiliriz ne yapabilirim lütfen bu durumu yaşayanlar yazsın

Ben bebek yağıyla masaj yapıyordum. L ( ) \ / e şeklinde hafif bastırarak. Bir yerde görmüştüm. Bu harflerin bitiş noktası bağırsak bitiş yerine de denk geldiği için gaz çıkarması kolaylaşıyormuş diye okumuştum. Doğruluğunu bilemem ama benim oğlumda işe yaramıştı bu masajı bi kaç kez tekrar ettikten sonra bacaklarını karnına doğru iterek destekliyordum ve gazını çıkarıyordu umarım sizde de işe yarar

Mama kullanıyorsanız mamadan olabilir ben aptamil kullanıyordum oğluma çok gaz yapıyordu şimdi bebelac kullanıyorum rahatladı

Canım benim oğlum kolikti yedi sekiz aya kadar gazı bitmedi. Koca bebekti lavman yaptırdık acilde çok çektik Allah yardımcın olsun. Önce güzel banyo yaptır. Sonra masaj yap yağla ve bisiklet sürdürme hareketi yaptır ayaklarını karnına it çek yavaşça. Biz birsürü gaz damlası kullandık sadece relactaz fayda etti ama çocuk doktoru önerisiyle kullandık. Her emzirme sonrası gazını yukardan mutlaka çıkar alttan sancı yapıyor üstten çıkmazsa. Sıcak tut ayağını karnını. Havlu ısıtıp sarabilirsin. Biz titreşimli yatak almıştık hamak almıştık çok ağlıyordu çünkü. Titreşimin de çok faydasını gördüm olmazsa dizinde titret hafifçe. Rabbim şifa versin

24 günlük canım
Allah bağışlasın .3 aya kadar yoğun ağlamaları olması normal gaz masajı ve sap smplex Damla bir tık rahatlatır. Fakat uzun uzun ağlamaları 3 aya kadar sürmüştü 6. Ayda tamamen geçmişti .bebek uyuyunca sizde uyuyup dinlenin çok fazla enerjiye ihtiyacınız var . 6. Aydan sonra sizinle gülüp oynadığı zaman bu günler geride kaldı diyiceksiniz. Güzel günler sizi bekliyor bu sadece bir süreç . Maalesef tamamen gazı geçmez ben her yöntemi denemiş biri olarak söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…