Çocuk Hastalıkları gaz sancisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bebeğim 50 gunluk ve iki gundur ciglik ciliga agliyor ben gaz sancısı olduğunu düşünüyorum ne yapmaliyim

Merhaba ,

Allah bağışlasın , güle güle büyütün öncelikle. Forumda anne olan arkadaşlarımız kendi tecrübelerine göre size yol gösteriyorlar. Ancak durumu 2 satır yazı ile uzman bir doktora dahi anlatsanız önce muayene etmem lazım , görmeden bir şey söyleyemem der.

Her ağlama gaz sancısı olmayabilir. O yüzden lütfen önce sorunun ne olduğunu öğrenin. Bunun yolu da bebeğinizi doktora götürmek. Zaman kaybetmeden bebeğinizi doktora götürün , sorunun ne olduğu tespit edilsin. Geçmiş olsun.

arkadaşlar tüm yolları yazmışlar zati ama eklemek istediğim bişi var:

uzanır şekilde oturun ve bebeğinizi yüzüstü göğsünüze yatırın. sizin vücudunuzdan ısınsın. faydası olacaktır.

gaz sancisini benden iyi kimse bilemez heralde cnm birgecede iki kere acile gittigimizi ve 5 ay neler cektigimi bi allah biliyo sana tek tavsiyem humana nin kimyonlu rezene cayi var onu dene benim bebegime cayi icirmemle uyumasi bir oluyodu bide isitilmis sicak havlu karninin ustune birak oda rahatlatiyo diger yontemleri yazmislar zaten gazi olup olmadigini anlamak icinde gobeginin alt kismina elinle hafifce bastir sertse ve siskinligi varsa buyuk ihtimalle gazdir bide sac kurutma makinasinin sesinde mucizevi sekilde susuyolar

rezene çayı iyi gelir....
emziriyorsan sende iç...
bebeğede bikaç kaşık ver rahatlar...

Öncelikle bir doktora götürmeniz en doğrusu olacaktır. Sebebin ne olduğundan emin olmak lazım. Ayrıca anasonu denemenizi önermem. Fazlası çok zarar verebilir bebeğinize. Hiç vakit kaybetmeden iyi bir çocuk doktoruna kontrole götürün. Doğru uygulamaların neler olduğunu da öğrenmiş olursunuz. Çok geçmiş olsun. Rabb'im sağlıklı hayırlı ömür versin evladınıza da size de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rezenede anason var kesinlikle vermeyin çocuğunuza beynini kötü etkiliyor !!!

nerden duydunuz beyni kötü etkilediğini? o kadar fitoterapi ile ilgilendim, kitap okudum, hiç anasonun ya da rezenenin böyle etkisi olduğunu duymadım... ayrıca rezene ile anason farklı bitkilerdir. her ikisi de gaz sanıcısına iyi gelir.

Doktorumuz soylemisti..Biz de gazdan cok cektik sabah ezanlarini dinledik..Ne yapacagimi sasirmistim artik..Bizim doktorumuz yabanci..Son derece guveniyorum kendisine..Rezene konusunda belki 10 kere uyarmistir beni..Hem beyine hem de bagirsaga son derece zararli oldugunu, bagirsak deliklerine bile yol acabilecegini soylemisti..Rezenenin icinde anason vardir..Onun icin raki gibi kokar rezene..Ben vermedim..Konuyu gormusken yazayim dedim elbette anneler kendiniz bilirsiniz : )

Merhaba , gaz sancısı olan bebekler dogdugu ilk haftalarda rahatken sonradan birdenbire mi gaz agrıları goruluyor ? Yoksa ilk günlerden kendini belli ediyor mu ? Duzenlı kakasını yapan , gazını cıkartan bir yenidoğan 10-20 gün sonra gaz agrısı yasayabılır mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…