14 aylık bebeğimin gaz sorunu bitmiyor

Merhaba arkadaşlar 14 aylık bir kızım var..kolik bir bebek değildi ama 3.ayda gaz sorunumuz başladı ve ara ara gece uykularını etkileyecek derecede oluyor bazen...Ne kadar dikkat edersem edeyim gaz sorununu bitiremiyorum,bu konuda tecrübesi olan annelerden yorumlarını bekliyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Benim bebeğim 14 aylık halen gazı var uyurken farkediyorum

Merhaba arkadaşlar 14 aylık bir kızım var..kolik bir bebek değildi ama 3.ayda gaz sorunumuz başladı ve ara ara gece uykularını etkileyecek derecede oluyor bazen...Ne kadar dikkat edersem edeyim gaz sorununu bitiremiyorum,bu konuda tecrübesi olan annelerden yorumlarını bekliyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Merhaba bizim de asla gazlı bir bebek değildi 2. Ayda aniden beslenme reddi başladı ne meme ne mama yemedi sadece uykuda mama içiyordu 3 buçuk aylığız be bir hafta on gündür felan uykuda bile içmiyor aşırı şiddetlendi çocuk açlıktan bayılacak korkutorum ve hep ağlıyor heppppp ve aşırı bir gaz oluştu şok oluyoruz eşimle sürekli sıktıkça çocuk gaz yapıyor asla gazı olmayan bir bebekti ama artık huysuz sancılı çok zor yani biz de dün çocuk gastro profesörüne gittik reflü dedi Motis ve lansor diye ilaçlar verdi mecbur dün başladım umarım fayda görürüz çocuk kıvranıyor bağırıyor ağlıyor mama içmek istemşyor içmiyor da zaten aç ve aç oldukça ds perişan oldu ağlamaktan .

Bebeğiniz uyudu gazdan dolayı uyandığında nasıl davranıyor el kol hareketleri nasıl ? yatakta dönüp kıvranıyor mu ?

Back
X