- Konu Sahibi fatmakayagenc
Bebeğim 50 gunluk ve iki gundur ciglik ciliga agliyor ben gaz sancısı olduğunu düşünüyorum ne yapmaliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim 50 gunluk ve iki gundur ciglik ciliga agliyor ben gaz sancısı olduğunu düşünüyorum ne yapmaliyim
Ya ben anasonla rezeneyi demleyip iciyodumRezenede anason var kesinlikle vermeyin çocuğunuza beynini kötü etkiliyor !!!
Rezenede anason var kesinlikle vermeyin çocuğunuza beynini kötü etkiliyor !!!
Doktorumuz soylemisti..Biz de gazdan cok cektik sabah ezanlarini dinledik..Ne yapacagimi sasirmistim artik..Bizim doktorumuz yabanci..Son derece guveniyorum kendisine..Rezene konusunda belki 10 kere uyarmistir beni..Hem beyine hem de bagirsaga son derece zararli oldugunu, bagirsak deliklerine bile yol acabilecegini soylemisti..Rezenenin icinde anason vardir..Onun icin raki gibi kokar rezene..Ben vermedim..Konuyu gormusken yazayim dedim elbette anneler kendiniz bilirsiniz : )nerden duydunuz beyni kötü etkilediğini? o kadar fitoterapi ile ilgilendim, kitap okudum, hiç anasonun ya da rezenenin böyle etkisi olduğunu duymadım... ayrıca rezene ile anason farklı bitkilerdir. her ikisi de gaz sanıcısına iyi gelir.