Gaz sancısı

Rezene çayı içebilir, yemeklere bir çay kaşığı kimyon ekleyebilirsiniz. Bunun dışında hareket ettirmek de önemli, kıyafetleri hareketlerine engel olacak şekilde olmasın; bacaklarını yukarı çekerek gaz ve kaka yapıyorlar çünkü. Yedikleriniz hazır katkılı karışık şeyler olmasın, meyve sebze tavuk gibi sindirimi kolay şeyler olsun, özellikle elma sindirimi rahatlatır. Siz beslenmenize dikkat ederseniz sütünüzü daha rahat sindirebilir bebeğiniz. Bir de probiyotik şeyler tüketin, ev yoğurdu gibi. Bir de ne yediğinize dikkat edip ve ertesi gün bebeğin durumunu kontrol ederseniz daha net anlarsınız. Süt, balık, portakal, yumurta bunlar gaz yapabilecek yiyeceklerden bazıları ama her bünye farklı gıdaları sindirmekte zorlanabilir.

Son düzenleme:
Biogai diye bir damla var onu kullanın tamamen doğal probiyotik çok iyi geliyor.Birde doktorunuz gaz damlası vermedi mi?Humananın kimyonlu rezenesi var onuda verebilirsiniz.Kolikse zaten gaz çıkarsada sancısı bitmez.Emzirirken havluyu ütüyle yada kalorifer peteği varsa onun üstünde iyice ısıtın ayaklarına sarın.Sürekli kucakta pış pışlayın.Gaz masajı yapın internette detaylı gösteriyor izleyin.Beyaz gürültü sakinleştirir fön mak elektrik süpürgesi sesi onları dinletin.Mutlaka mide gazını çıkarın emzirdikten sonra

Ne zmn biter ki gazı

İyi günler bebeğinde gaz sancısı var napsam bi türlü çıkaramıyoz yardımcı olur msnz
Yağlı masaj yap karnına ve bacak jimlastiği koşar gibi yaptır dizlerini ritmik hareketlerle karnına bastır yavaşça belinide ovala sıcak bir banyo iyi gelicektir ama en önemlisi sütünü üşütme bebeğin o gazı sütünden alıyo gaz yapan yicek içecek tüketme sırtını yeleksiz bırakma bunlara dikkat edersen bebeğin gazdan kurtulur canım geçmiş olsun minnağına

Canım bide rezene iç sende bebeğinede sana süt yapar bebebeğininde gazı azalır çokta minnak daha

Ben çocuklarıma bebekler için olan rezene çayından verirdim ayrıca eczaneden bitkisel bi damla almıştım doktor tavsiyesi üzerine

Egzersiz ,ılık banyo, yağlı masaj ,muskat cevizi ezip sutunüze katın çay kasigiyla verin tabi bu dediklerim normal gaz sancili bebekler için süper ise yarıyor
Lakin benim kızim gibi kolik gaz sancili bebek se çekeceğiniz var maalesef biz kolik ler için her şeyi denedik bacagimda sallamalar kucakta titresim hareketleri tuhaf sesler çıkartma odadan odaya mekan değişiklikleri arabayla tur atma tlf dan çeşitli elektrikli ev aletleri sesleri yağmur dalga fırtına sesleri v.s v.s sıcak havlu masajı bazısı 3 ayin sonunda bazısı 6 aya çooook abartı ihtimal 9 ay süren olurmuş bizim 6 bucuk da bitti şükür

Cısı geldıgınde nen nen dıyor çok sıkıyor kendını. Zeytın yağı falan çok yaptım ama maalesef

Çok pardon arkadaşlar yanlışlıkla bu konuya yazmışım. Tekrar kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…