Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba 2 aylik kizim Çok gazı var hep ağlıyor ve doktor günde 90 cc olarak 4 kere mama takviyesi yap dedi artık beni emmek istemiyor devamlı itiyor sinirleniyor ağlıyor ne yapcagimi şaşırdım
Merhaba 2 aylik kizim Çok gazı var hep ağlıyor ve doktor günde 90 cc olarak 4 kere mama takviyesi yap dedi artık beni emmek istemiyor devamlı itiyor sinirleniyor ağlıyor ne yapcagimi şaşırdım
Mama delisi bu doktorlar.Gunde 4 kere 90 cc ne demek ya.Siz simdi google'i acip 'tomrisin emzirme notlari' yazip hepsini okuyun o notlarin.1'den baslayip.o kadar mama birden birakilmaz kademeli olarak nasil birakacaginizi da yaziyo notlarda.bebegin memeye nasil donecegi de var notlarda
O kadar çok mama verdiğiniz için sizi itiyr emmek istemiyor ve o kadar mamadan sonrada gazı bir türlü atamıyor. Tomrisin emzirme notlarını okuyun lütfen ve facebook kullanıyorsanız emziren anneler grubuna üye olun . Yoksa bebeğiniz mama bataklığına saplanıp sizi emmekten tamamen vazgeçecek.
O kadar çok mama verdiğiniz için sizi itiyr emmek istemiyor ve o kadar mamadan sonrada gazı bir türlü atamıyor. Tomrisin emzirme notlarını okuyun lütfen ve facebook kullanıyorsanız emziren anneler grubuna üye olun . Yoksa bebeğiniz mama bataklığına saplanıp sizi emmekten tamamen vazgeçecek.