Sadece uykuda mama biberon verebilen anneler geçiyor mu? Yardımmmm

Minnosumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.935
1.815
133
34
Merhaba sevgili anneler çaresizce hergün burada yorumları araştırıp okuyorum benim gibi yaşayan var mı diye :( sorunumuz 2 aylık iken başladı oğlum zaten emmiyordu mama içiyordu gayet güzel içen çocuk birden reddetmeye başladı ve sadece uykuda içiyor şuan 3 buçuk aylık neredeyse ve gittikçe eşiddetlenşyor uykuda bile çok az içmeye başladı napcağımı bilmiyorum nolur bir yardım edin düzelir diyin :( eski yazıları okuduğumda kimsenin düzelmemiş hatta ek gıda bile reddetmişler okadar üzülüyorum hergün ağlıyorum ki psikolojim bitti destek almayı düşünüyorum :( yapamıyorum evde bir Fe kızım var yetemiyorum yetişemiyorum çünkğ oğlumu uyutmam lazım ki yesin uyutmakla günüm geçiyor uykuya ds dalsmıyor saatlerce uğraşıyorum çok çaresizim güçsüzüm:( doktorumuz reflü dedi sessiz reflümüz varmış bitkisel bir şurup verdi yok fayda yok ayrıca mama kıvamlaştırıcı Bebelac thickener diye birşey aldık maması koyulsşıp ağzına gelmesin diye belki rahatsız oluyor içmiyor diye ama yok onda d sbir fark yok ne olacak bilmiyorum günler saatler geçmek bilmiyor hergün gece olunca sabah napcam diye dertleniyorum nasıl gün geçecek diye deliriyorum artık ve mama içince de huzursuz son günlerde uykuda içirsem de kıvranıyor çocuk biranda ne oldu anlamadım öncesinde tamam yine uykuda içerdi ama uyanıkken huzursuz değildi şimdi uyanıkken kendini sıkıyor aşırı huzursuz

Back