gaz ve şişkinlik sıkıntısı ;(

eftelya2015

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.986
7.194
398
12. haftanın ıcındeyım, gebelıkten oncede gastrıt ve ırrıtabl bagırsak sendromum vardı o nedenle her yemekten sonra karnım 6 aylık gıbı sıser ve cogu gıda da mıdemde gaz yapardı, soda ıcerek gegırme yoluyla ya da alttan pırt pırt atıyordum gazı dısarı kısacası hep gazlı bırıydım.

ama bu ara gazım arttı, akşamları sureklı gaz cıkarıyorum ozellıkle uyku saatlerınde..

arada sıskınlıgım de oluyor goren artık hamılelıgın bellı oluyor dıyor, bır gun sonra ınıyor karnım aaaa falan oluyorlar ;)

bırde tuvalete hergun cıkardım ama demır hapına basladıgımdan berı ya kabızım ya ıshal ve gun asırı cıkmaya basladım.

sızler gaz ve sıskınlıge ve kabızlıga nasıl çözüm buluyorsunuz?

Gaz için yemeklerine kimyon at canım ayaklarını sıcak tut. Kan hapını da gece uyumadan içiyodum ben hiç kabızlık fln yapmadı

Gaz için yemeklerine kimyon at canım ayaklarını sıcak tut. Kan hapını da gece uyumadan içiyodum ben hiç kabızlık fln yapmadı
ben hapı bır sabah ac karnına, bırde gece yatarken alıyorum ama ne yazıkkı tuvalet duzenım bozuldu... kımyonu bır deneyım gaza ıyı gelecekse...

Bnm kan hapım günde bir kereydi. Kimyon gaz söktürücü ztn emzirirken bile kimyonlu rezene çayı içiyodum ve oğlum daha emerken pırt pırt gazını çıkarıyodu. İnş memnun kalırsın

Bnm kan hapım günde bir kereydi. Kimyon gaz söktürücü ztn emzirirken bile kimyonlu rezene çayı içiyodum ve oğlum daha emerken pırt pırt gazını çıkarıyodu. İnş memnun kalırsın
bende gaz cıkıyor da, sureklı sureklı zart zurt kendım bıle rahatsız oluyorum ;) sıkıntı tuvalet kısmında :D

Back
X