Gaz

Çocuklar açın eczanede satılan rezene çayı var tam bir mucize gaz maz kalmıyor ayrıca kimyonu da unutmamak lazım ama rezene 1.si tabiki eczaneden bilgi alabilirsiniz

Muskat iyi geliyormus ben hic denemedim ama oyle duydum bi de ayaginin altina aci elma yagi suruluyor. Ha bi de karnina ve ayaginin altina kiraz cekirdegi koyun demislerdi.
Bizimkinin gazi ben bunlari bulana kadar gecti. Bi deneyin isterseniz.

Ben kimyon vermiştim birde gaz ilacı ama düzenli vermen gerekiyor onu da zamanla geçiyor. Önceden de varmıydı yeni mi başladı. Benim iki kızımda da çok gaz vardı ama 4 aylık olunca hiç kalmamiştı.

Annem kardeşime tatlı elma yağı sürüyordu doktor demişti. Ayak altına ve göbüşüne:KK68:
Siz de rezene için bebeğe de verin ben de öyle yapmıştım.
Bunlar hafifletir ama gazlı çocuk gazlı çocuktur yani.
Sap kullanan da çok var.
Bir ana önce geçer inşallah :anne:

Evet önceden de vardı doktor 3 aylık olunca geçer dedi zingo kullanırım düzenli bir şekilde biraz azaldı ama ozellikle gece cok sıkıntı oluyor
Annem kardeşime tatlı elma yağı sürüyordu doktor demişti. Ayak altına ve göbüşüne:KK68:
Siz de rezene için bebeğe de verin ben de öyle yapmıştım.
Bunlar hafifletir ama gazlı çocuk gazlı çocuktur yani.
Sap kullanan da çok var.
Bir ana önce geçer inşallah :anne:

Badem yagini avucunuzda isitin karnini sirtini ovup,sicak havlu ,sicak su torbasi koyun ,rezene cayi cok iyi gerlir ,
Birde ek gidaya gectiniz mi

Muskat iyi geliyormus ben hic denemedim ama oyle duydum bi de ayaginin altina aci elma yagi suruluyor. Ha bi de karnina ve ayaginin altina kiraz cekirdegi koyun demislerdi.
Bizimkinin gazi ben bunlari bulana kadar gecti. Bi deneyin isterseniz.
Merhaba, muskat zararlidir, fazlasi zehirli olabiliyor bebege kullanilmasini tavsiye etmem.
Ben kimyon öneriyorum.

Sub simplex kullandık biz de gün de 4 defa 4 damla mı neydi galiba.. 4 yıl oldu unutmuşum :)) rezene bizde daha çok gaz yaptı.. bi de ikinizin de ayaklarını sıcak tutun baya bi rahatlarsınız

rezene verebılırsın ayaklarını sıkı gıydır ayaklarının altına ılııkkk su koy... bebeğinde kendininde...

Back
X