- 5 Şubat 2016
- 188
- 86
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sizi etkilemiş olmayayım siz nereye gitmek isterseniz oraya gidin ama gidenlerin çoğunluğu memnun kalıyor Rab'bimiz isterse olur duanızı hiç eksik etmeyinÇok teşekkür ederim önümüzdeki hafta görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz inşallah hayırlısı olur,Allah isteyen herkese hayırlısıyla bir evlat nasip etsin.İlk tüp bebek denemeniz olacak eşimi buna zor ikna ettim insan olumsuz şeylerden korkuyor,bu işi ticarete çevirenler var malesef umarım hakkımızda hayırlısı olur
Orda şansımızı denemek istiyoruz,çok teşekkür ederimben sizi etkilemiş olmayayım siz nereye gitmek isterseniz oraya gidin ama gidenlerin çoğunluğu memnun kalıyor Rab'bimiz isterse olur duanızı hiç eksik etmeyin
Merhaba canım ben novada başlamıştım hatırlarsan şimdilik çok şükür pozitif inşallah devami da gelir. Ama Umay dan da hamile kalan çok kişi varmış.nova iyi hoş işi biliyorlar bu çok belli ustalasmislar artık bazı şeylerde ama ilgi alaka güler yüz bunlarda önemli o konuda biraz sıkintililar çalışanlar yani sanki artık bikmislar bu işten negatif enerji saçıyor çoğu ama dediğim gibi işlerinde iyilerMRB KIZLAR NASIL GİDİYO TÜP BEBEK TERCÜBELERİ BENDE BU AY BAŞLAYACAGIM AMA NERESİ KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM UMAY MI NOVAFERTİL Mİ COOOOKKK ARARSIZIM SİZCE
Merhaba uzun bir sure olmus buraya gireli ama yinede sansimiz denemek istedim. esinize mikrotese yapildimi nevofertilde ?Orda şansımızı denemek istiyoruz,çok teşekkür ederim
Üstünden çok zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. Bildiğim kadarıyla ilk görüşme ücretli değil, tedaviye başlamaya karar verip, başlarsanız ücret ödersiniz... İlk görüşmede bizden ücret talep eden olmadı...amin tatlım ben hiçbirşey duymadım maalesef okul arkadaşlarımdan tüp bebek yaptıranlar var istanbulda yaptırmışlar ama ben gidemem öyle eşimin mesleğide uygun değil zaten bende hiçbir fikrim olmadığı için netten bakınıyorum sadece(kürtajımdan önce önnden geçerken annemle girdiydik bir :) ruşen beyin randevusunun 250 tl olduğunu söylemişlerdi kaçmıştım bende
sankoyu nereden araştırcam onu hiç bilmiyom devam ettiğim doktorum henüz çok erken olduğunu söylediği için onada soramıyorum çünkü cidden çok kızdı bana![]()
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun gelişmelerden bizi de haberdar ederseniz çok memnun oluruzMerhabalar.. Yaklaşık 4 yıl kadar önce nova fertilde tüp bebek tedavisi görmüştük. O zamanlar merkezin adı "euro fertil tüp bebek merkezi" olarak geçiyordu. İlk tüp bebek denememizdi. Çok çok çok memnun kaldık o zaman. Güler yüzlü, ilgili, samimi, iyi insanlar hepsi... Biz çok sevdik. Çok şükür pozitif sonucu aldık. Çocuğumuz çok şükür dünyaya geldi. Doğum yapana kadar da ara sıra arayıp sorarak takip ettiler hamileliğin nasıl geçtiğini.... çok iyi ilgilendiler her aşamada. Ne zaman arasam sema hanımla görüşebildim, ilaçların kullanımını sema hanım anlatıyor. Doktorumuz Ruşen beydi. O tedavimizden kalan dondurulmuş embriyolarımız vardı. Şimdi tekrar tedaviye başladık 2. çocuğumuz için dondurulmuş embriyolarımızla. İnşallah hayırlısıyla yine pozitif sonuç alırız. Allahım isteyen herkese akıl, beden ve ruh sağlığı yerinde hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah...
Çok teşekkürler. Tabiki haberdar ederim...Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun gelişmelerden bizi de haberdar ederseniz çok memnun oluruz
Bu gün transferden sonra 11.gündü. Normalde yarın tahlil yaptırmam gerekiyordu ama hafta sonuna geldiği için bir gün erken yaptırdım ve BETA-HCG sonucu 503,3 çıktı çok şükür. Şimdi iki gün sonra 2 katına çıkması gerekiyormuş. Hayırlısı inşallah... Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah...Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun gelişmelerden bizi de haberdar ederseniz çok memnun oluruz
Hayırlı olsun Rabb'imiz elinize (elimize) almayı nasip etsin*bende ankara gürgan klinikte tedavi gördüm birtane blast trasver edildi tranverimin 3.günü b hcg hormonum 1.62 çıktı yükselir İnşaAllahBu gün transferden sonra 11.gündü. Normalde yarın tahlil yaptırmam gerekiyordu ama hafta sonuna geldiği için bir gün erken yaptırdım ve BETA-HCG sonucu 503,3 çıktı çok şükür. Şimdi iki gün sonra 2 katına çıkması gerekiyormuş. Hayırlısı inşallah... Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah...
Yükselerek devam eder inşallah. Çok erken test yaptırmışsınız, biraz daha sabretmeye çalışın bence. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...Hayırlı olsun Rabb'imiz elinize (elimize) almayı nasip etsin*bende ankara gürgan klinikte tedavi gördüm birtane blast trasver edildi tranverimin 3.günü b hcg hormonum 1.62 çıktı yükselir İnşaAllah
mrb gaziantepte tüp bebek denemek istediğinizi yazmışsınız biraz zaman geçmi ama. ben yeni üyeyim de acaba naptınız o zmanadan bu zamana ? bana bilgi verebilir misiniz ben de düşünüyorumYükselerek devam eder inşallah. Çok erken test yaptırmışsınız, biraz daha sabretmeye çalışın bence. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
Merhaba. Evet çok şükür sonuç pozitif çıkmıştı. 1 ay önce de doğum yaptım. Çok memnun kaldık nova fertilden. Allah size de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah...mrb gaziantepte tüp bebek denemek istediğinizi yazmışsınız biraz zaman geçmi ama. ben yeni üyeyim de acaba naptınız o zmanadan bu zamana ? bana bilgi verebilir misiniz ben de düşünüyorum