Gazi hastanesi burun estetiği

iray1502

gülümseyenim..
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
124
55
43
35
Merabaa ben yeniyim sırf bunun için geldim desem yeridir. İki ay önce estetik oldum başka sorunlarda vardı gazi de oldum çok mutluyum çok seviyorum çok güzel nefes alıyorum. Bende buraya gizlice girip okuyodum yazılanları şimdide bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merabaa ben yeniyim sırf bunun için geldim desem yeridir. İki ay önce estetik oldum başka sorunlarda vardı gazi de oldum çok mutluyum çok seviyorum çok güzel nefes alıyorum. Bende buraya gizlice girip okuyodum yazılanları şimdide bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.

gazide kime oldunuz

Sedat tatar

Valla değişiyo ama en fazla 1200 diye biliyorum. Zam gelmiş çünkü ama çok memnunum ben.

öncelikle merhaba bn de bunun için üye oldum:) henüz araştırma aşamasındayım ve burada okuduğum 15-20 doktor ismi oldu; kafa karışıklığımm artıyor gittikçe... sizin karar verme sürecinin nasıl oldu?? başka skıntılar vardı derken nefes alma sorununuz da var mıydı??

Benim kırığım geniz etim vardı ve hiç nefes alamıyodum:( sonra gazi ye gittim sadece sedat bey vardı bende görüşmek istedim o günde karar verdim bu işleri çok düşününce hayal kırıklığı oluyo:) daha sonra ameliyata girdim ve çıktığımda en ufak ağrım yoktu zaten tampon çıkınca nefes almaya başladım suyun bile tadı varmış:) sonra atel açılıncada tam istediğim burun olmuştu ve sadece bi kere anlattım sedat beye benden sonra bi kaç arkadaşım daha sedat beye ameliyat oldu onlarda çok mutlu tek sorunum başım ağrıyor arada ama normal oda kemik kırıldı başka merak ettiğiniz bişey varsa ayrıntısıyla anlatırım resimde yollayabilirim. Eski halini ve şimdisini

Benim kırığım geniz etim vardı ve hiç nefes alamıyodum:( sonra gazi ye gittim sadece sedat bey vardı bende görüşmek istedim o günde karar verdim bu işleri çok düşününce hayal kırıklığı oluyo:) daha sonra ameliyata girdim ve çıktığımda en ufak ağrım yoktu zaten tampon çıkınca nefes almaya başladım suyun bile tadı varmış:) sonra atel açılıncada tam istediğim burun olmuştu ve sadece bi kere anlattım sedat beye benden sonra bi kaç arkadaşım daha sedat beye ameliyat oldu onlarda çok mutlu tek sorunum başım ağrıyor arada ama normal oda kemik kırıldı başka merak ettiğiniz bişey varsa ayrıntısıyla anlatırım resimde yollayabilirim. Eski halini ve şimdisini

bu doktorun ismini ilk kez duyuyorum..

Bende hiç duymamıştım :)

Bende hiç duymamıştım :)

İray hanım özelden msn yada face adresinizi verirmisiniz en kısa zamanda amaliyat olmam lazım doktor arayışındayım sizden bilgi almak isterim

iray hanim merhabalar bende hafta ici gaziye gidicem ameliyati cok mu geri tarihe veriyolar ? yani sen ne kadR surede muane olup ameliyat oldun ? :)

Back
X