merhaba,bende aynı şikayetle geçen sene mart ayında ameliyat oldum,şu an çok rahat nefes alıyorum...
doktorum gazi üniversite hastanesinden ihtisaslı op.dr.Hakkı Yücel Demir idi,kendisi estetik cerrahtır.ben deviasyon yanı sıra estetik de yaptırdım,daha sonra kbb ye muayene olduğumda doktorumun muhteşem bir iş çıkardığını söyledi...eğer estetik açıdan da problem varsa kesinlikle bir estetik cerraha ameliyat olmanı öneririm ve hatta Yücel Bey'i de ısrarla tavsiye ederim...
ben yücel beye ben ve siğil için hitmiştim ulus ssk daydı o zaman. çok sevdim ben yücel beyi. Eşimde beze aldırmak için gitti o da çok memnun kaldı. çıakrdığı iş haricinde hasta ile çok ilgili. Korku kalmıyor hastasını konuşarak çok rahatlatıyor.
Eşim şimdi burun ameliyatı olmak zorunda hem solumun hem estetik. Ama yücel beye ulaşamıyorum. Askerlikten dolayı ulus ssk dan ayrılmıştı tekrar oraya dönmemiş. Nerde görev yaptığını bilen varmı acaba ???
yucel bey hangı ılde calısıyor?
merhaba,bende aynı şikayetle geçen sene mart ayında ameliyat oldum,şu an çok rahat nefes alıyorum...
doktorum gazi üniversite hastanesinden ihtisaslı op.dr.Hakkı Yücel Demir idi,kendisi estetik cerrahtır.ben deviasyon yanı sıra estetik de yaptırdım,daha sonra kbb ye muayene olduğumda doktorumun muhteşem bir iş çıkardığını söyledi...eğer estetik açıdan da problem varsa kesinlikle bir estetik cerraha ameliyat olmanı öneririm ve hatta Yücel Bey'i de ısrarla tavsiye ederim...
angeliq merhaba ameliyatını yücel bey ulus hastanesinde mi yoksa medicanada mı yaptı şuan burnun nasıl bende ameliyat olmayı düşünüyorum düşündüğüm bir kaç doktordan biri de yücel bey ve senin yorumunu görünce bilgi almak istedim lütfen deneyimlerini paylaşır mısın??
ben yücel beye ben ve siğil için hitmiştim ulus ssk daydı o zaman. çok sevdim ben yücel beyi. eşimde beze aldırmak için gitti o da çok memnun kaldı. çıakrdığı iş haricinde hasta ile çok ilgili. korku kalmıyor hastasını konuşarak çok rahatlatıyor.
eşim şimdi burun ameliyatı olmak zorunda hem solumun hem estetik. ama yücel beye ulaşamıyorum. askerlikten dolayı ulus ssk dan ayrılmıştı tekrar oraya dönmemiş. nerde görev yaptığını bilen varmı acaba ???
ben yücel beye ben ve siğil için hitmiştim ulus ssk daydı o zaman. çok sevdim ben yücel beyi. eşimde beze aldırmak için gitti o da çok memnun kaldı. çıakrdığı iş haricinde hasta ile çok ilgili. korku kalmıyor hastasını konuşarak çok rahatlatıyor.
eşim şimdi burun ameliyatı olmak zorunda hem solumun hem estetik. ama yücel beye ulaşamıyorum. askerlikten dolayı ulus ssk dan ayrılmıştı tekrar oraya dönmemiş. nerde görev yaptığını bilen varmı acaba ???
Merhabalar, eşiniz Yücel Bey'e ameliyat oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?