Gazi kbb Melih şahin

Wonderwomanxx

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
13
3
6
30
Gazi hastanesi ameliyat günüm belirlendi.Aranızda ameliyat olan varmı süreç nasıl ilerliyor acaba? Ameliyat öncesi tekrar görüşme oluyormu Dr ile.Bildiğim kadarıyla bir gün öncesi kan vereceğiz ama ogünde Dr yogun olabilir sonra da ameliyat günü o heyecan ve narkoz etkisi ile konusma fırsatımız olurmu merak ediyorum.

Ücret olarak ne söyledi acaba yazabilir misiniz?

Melih Beye meliyat oldunuz mu, süreciniz nasıl geçti ? Memnun musunuz? Özelden ya da buradan bilgi verirseniz çok sevinirim

Ben Melih Şahin’den randevu almak için çok fazla aradım ama kesinlikle telefona cevap vermiyorlar siz nasıl randevu aldınız

Merhaba ameliyat oldunuz mu nasıl randevu aldınız süreçten memnun musunuz

Arkadaşlar Melih hoca çokkk yoğun sekreterlik randevu vermiyor. Ama pazartesi günü muayene günü direk C blok 14. Kata gider giriş açtırırsanız muhtemelen geri çevirmez :)

15 devlet için çok değil mi? Birkaç bin daha eklenir burun kavisini daha iyi yapan estetik cerraha gidilir. Bilemedim.

gazi üniversite olduğu için bende arastırmıstım bir muane ücreti veriliyor sonra miktar .hatta yeni sayılır 1 ay önce olan kisi ile görüştüm 15 demişti belki şimdi 20 olmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…