- 27 Nisan 2021
- 13
- 3
- 6
- 30
- Konu Sahibi Wonderwomanxx
-
Ücret olarak ne söyledi acaba yazabilir misiniz?Gazi hastanesi ameliyat günüm belirlendi.Aranızda ameliyat olan varmı süreç nasıl ilerliyor acaba? Ameliyat öncesi tekrar görüşme oluyormu Dr ile.Bildiğim kadarıyla bir gün öncesi kan vereceğiz ama ogünde Dr yogun olabilir sonra da ameliyat günü o heyecan ve narkoz etkisi ile konusma fırsatımız olurmu merak ediyorum.
Ücreti net olarak söylemedi ortalama 6bin bir gün öncesinde konuşabilme fırsatı oluyor mu ozaman mı söylemiştiniz istediğiniz burnu detaylarınıdoktorla evet son görüşmeler yapılıyor bir gün önce falan tahlillerde de konusabiliyorsun
devlette altı bin çok fazla degilmi ...evet bir gün öncesinde de konuşmuştukÜcreti net olarak söylemedi ortalama 6bin bir gün öncesinde konuşabilme fırsatı oluyor mu ozaman mı söylemiştiniz istediğiniz burnu detaylarını
Siz ne kadar ödediniz hangi Dr yapmıştı ameliyatınızı özel oldugu için sanırım normal randevulu gidince 1500 felan oldugunu duydumdevlette altı bin çok fazla degilmi ...evet bir gün öncesinde de konuşmuştuk
Siz kime oldunuz?devlette altı bin çok fazla degilmi ...evet bir gün öncesinde de konuşmuştuk
Melih Beye meliyat oldunuz mu, süreciniz nasıl geçti ? Memnun musunuz? Özelden ya da buradan bilgi verirseniz çok sevinirimGazi hastanesi ameliyat günüm belirlendi.Aranızda ameliyat olan varmı süreç nasıl ilerliyor acaba? Ameliyat öncesi tekrar görüşme oluyormu Dr ile.Bildiğim kadarıyla bir gün öncesi kan vereceğiz ama ogünde Dr yogun olabilir sonra da ameliyat günü o heyecan ve narkoz etkisi ile konusma fırsatımız olurmu merak ediyorum.
Merhaba ameliyat oldunuz mu nasıl randevu aldınız süreçten memnun musunuzGazi hastanesi ameliyat günüm belirlendi.Aranızda ameliyat olan varmı süreç nasıl ilerliyor acaba? Ameliyat öncesi tekrar görüşme oluyormu Dr ile.Bildiğim kadarıyla bir gün öncesi kan vereceğiz ama ogünde Dr yogun olabilir sonra da ameliyat günü o heyecan ve narkoz etkisi ile konusma fırsatımız olurmu merak ediyorum.
Ben de arıyorum ama ulaşamadım aynı şekildeMaalesef alamadım arıyorum açmıyorlar
Gerçekten o kadar olmuş mu yaagazi üniversite olduğu için bende arastırmıstım bir muane ücreti veriliyor sonra miktar .hatta yeni sayılır 1 ay önce olan kisi ile görüştüm 15 demişti belki şimdi 20 olmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?