Gazi mahallesindeki falcı..

Seninugruna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
106
2
26
İstanbul
Çoğunuz benden büyüksünüz. Annem teyzem yaşta insanlarsınız. ( Bu arada 18 im.)O yüzden size danışmaya geldim.
Ben 500 evlerde oturuyorum istanbulda. Arkadaşım bir falcıdan bahsetti. Gazi mahallesindeymiş.
Falcıyı ortak bir arkadaşımızın halası tanıyormuş. Ve anlattığına göre ortak arkadaşımız geçen sene gitmiş ve söylediği herşey çıkmış.
Daha önce hiç bir falcıya gitmedim. Ama çok merak ediyorum. Arkadaşıma söyledim ayarlayacak beraber gideceğiz. 4 kişi filan gideceğiz oraya.
Ama sanırım kahve falı bakacak. Anneme söylersem beni yollamaz. Ama gerçekten merak ediyorum.
Bir de çıkıyormuş filan dedi. Gitmezsem aklım kalacak. Falcının adını sanını bilmiyorum. Ama gazi mahallesinde dediler.
Tanıyan bilen var mı? ve gitmeli miyim?

Gitmeyin sakın bunların hepsi para tuzağı. O kadar her şeyi biliyorsa kendi hayatını düzene koyardı. Ayrıca ailelerin izin vermediği işler yapan insanların başına neler neler geliyor.:50:

Valla gideceksen şöyle 3-4 arkadaş gidin. Yalnız olma. Biz de atatürk orman çiftliğinin orada bir kadına tarot baktırmıştık. Yorumları hep doğruydu. Gelecek hakkında bişey söyleyemez tabiki. Hayatını fallara göre yönlendirme.

Allah'dan başka kimse geleceği bilemez. neden falcılara itibar ediyorsunki?

Biliyorum. Ben illa da demiyorum ki bana hemen söylesin ne yaşayacağım bilmek istiyorum diye.
Arkadaşıma söyledikleri çıktığı için kadını merak ettim ve bana neler söyler acaba diye düşündüm.
Hepsi bu yani..

Gitmeyin sakın bunların hepsi para tuzağı. O kadar her şeyi biliyorsa kendi hayatını düzene koyardı. Ayrıca ailelerin izin vermediği işler yapan insanların başına neler neler geliyor.:50:

Gönlünden ne koparsa hesabı varmış kadında. Deme öyle ya vicdan azabı çekeceğim şimdi :(

Valla gideceksen şöyle 3-4 arkadaş gidin. Yalnız olma. Biz de atatürk orman çiftliğinin orada bir kadına tarot baktırmıştık. Yorumları hep doğruydu. Gelecek hakkında bişey söyleyemez tabiki. Hayatını fallara göre yönlendirme.

4 kişi gideceğiz ama bakalım. Fala inanma ama falsızda kalma demişler ya hani..
O mantık benimki. Tek derdim kahve. Başkasının yaptığı kahveyi nasıl içeceğiz ya.
El falı falan baksa iyi olurdu.

Fal topiğine bakmalısın.Ama falı sadece eğlence aracı olarak görmende fayda var.

Peki teşekkürler.

bende gazi mahallesinde oturuyorum ama hiç duymadım gerçi duymamam normal sabah cıkarım akşam gelirim ögrenirseniz yerini paylaşın lütfen

Falcılara giderek gelcekte olacak hayırsız şeyleri tasdik ediyorsunuz. Olacak hayırlı şeyleri de engelliyorsunuz. Sonra ne kadar dua ederseniz edin falcı ne dediyse o!

:20: :19: :19: Bu ne yaa.....Başımıza gelecekleri Hiç kimse bilemez.....Hem zaten ne zaman ne yaşayacağımızı bilmemiz gerekseydi Allah bildirirdi.........Bilmememiz daha hayırlı ve de Falcıya gidip de kendimizi kandırmak çoooooooook büyük yanlış..,,,,,
Düşmeyin böyle tuzaklara....:36:

Back
X