Gaziantep Burun Estetiği Doktor Önerisi

Merhabalar kızlar başlık özellikle Gaziantep olduğu için arama yapacak olanlara yardımcı olsun diye buraya yazıyorum. 18 şubatta Yakup Sarigüney'e ameliyat oldum ameliyat sonrası uyurken nefes alma sıkıntım dışında ne ağrı ne de morluk oluşmadı beyaz tenli olmama rağmen, hafif şişlikler oluştu yüzümde onlar da 2-3 gün içerisinde dik pozisyonda yattığım için azalarak indi. Alçı çıktıktan sonra burun etrafında şişlikler devam ediyor ki doktorum bunu ameliyat öncesinde belirtmişti. 6 aylık bir süreçte onların da tamamen kaybolacağını burnun tam şeklini alacağını söyledi.
Gaziantep'te burun estetiği yaptırmak isteyen arkadaşlar kesinlikle Yakup Sarıgüney'le görüşün derim, çalıştığı özel hastane personeli de gayet güleryüzlü ve her konuda yardıma hazırlar..

Ben Yakup Sarıgüneyi kesinlikle önermiyorum. 2 tane arkadasım oldu 2sinin de burnu sorunlu.. Kızlar eğer gerçekten işi bilen birini istiyorsanız üniversite hastanesinde Mustafa Nihat Koç var. Ben çok pimpirikliyim normalde, çok korkuyordum ama o kadar özenli ki kendisi.. Maşallah diyeyim burnum Bebek burnu gibi oldu. Çok memnunum Allah razı olsun kendisinden ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Çıkın çıkın ameliyat olun :))))))

bana foto gönderebilir misiniz

sorun değilse buraya bi fotoğrafınızı atar mısınız, yoksa özel mesajla da gönderebilirsiniz merak ettim :) çünkü doğal, yapıldığı belli olmayan ama bebek gibi burun yapan doktor çok az malesef..

10 günlük Can'ım burada

Eklentiler

• image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 318
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…