- 10 Mart 2013
- 99
- 0
- 296
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
maalesef değilim , denizlideyim kader kısmet artik buradan bi doktor buldum antene gel git zor olur diye pişman olmam inşallahfotograf koyamiyorm ama antepte olsaydin gorusebilirdik
İnşallah :)inşallah istediginiz gibi olur :)
Lumpyyy coşkun erçel hakkında bilgin var mı
Ameliyat oldum bile ben :)Canım özür dilerim biraz geç oldu. Coşkun beyi iyi tanırım fena değildir eli ama çok iyi olduğunu söyleyemem standarttın işleri
Ameliyat oldum bile ben :)
Hayır denizli de oldum canım adem topkaraya , albümüm var bakabilirsin:)E hadi hayırlı olsun canım kime oldun peki coşkun beye mi?
Coşkun Erçel burun estetiği konusunda nasılCanım özür dilerim biraz geç oldu. Coşkun beyi iyi tanırım fena değildir eli ama çok iyi olduğunu söyleyemem standarttın işleri
Coşkun Erçel burun estetiği konusunda nasıl
Ben Yakup Sarıgüneyi kesinlikle önermiyorum. 2 tane arkadasım oldu 2sinin de burnu sorunlu.. Kızlar eğer gerçekten işi bilen birini istiyorsanız üniversite hastanesinde Mustafa Nihat Koç var. Ben çok pimpirikliyim normalde, çok korkuyordum ama o kadar özenli ki kendisi.. Maşallah diyeyim burnum Bebek burnu gibi oldu. Çok memnunum Allah razı olsun kendisinden ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Çıkın çıkın ameliyat olun :))))))
Ben Yakup Sarıgüneyi kesinlikle önermiyorum. 2 tane arkadasım oldu 2sinin de burnu sorunlu.. Kızlar eğer gerçekten işi bilen birini istiyorsanız üniversite hastanesinde Mustafa Nihat Koç var. Ben çok pimpirikliyim normalde, çok korkuyordum ama o kadar özenli ki kendisi.. Maşallah diyeyim burnum Bebek burnu gibi oldu. Çok memnunum Allah razı olsun kendisinden ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Çıkın çıkın ameliyat olun :))))))
sorun değilse buraya bi fotoğrafınızı atar mısınız, yoksa özel mesajla da gönderebilirsiniz merak ettim :) çünkü doğal, yapıldığı belli olmayan ama bebek gibi burun yapan doktor çok az malesef..
Burada 10 günlük. Yüzüm halen şişbana foto gönderebilir misiniz
sorun değilse buraya bi fotoğrafınızı atar mısınız, yoksa özel mesajla da gönderebilirsiniz merak ettim :) çünkü doğal, yapıldığı belli olmayan ama bebek gibi burun yapan doktor çok az malesef..
10 günlük Can'ım burada
fotograf koyamiyorm ama antepte olsaydin gorusebilirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?