- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
Merhaba arkadaşlar, Gaziantep'te önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı bunun için? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama iyi doktor bulmak önemli.. ve ücretleri ne kadar oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halil YENİŞEKERCİ hakkında bir bilginiz var mı acabaCanım aklında hiç düşündüğün bi doktor var mı peki ben ameliyathane hemşiresiyim az çok biliyorum kim iyi kim kötü.
Canım uygun Dr bulabildin mi?Merhaba arkadaşlar, Gaziantep'te önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı bunun için? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama iyi doktor bulmak önemli.. ve ücretleri ne kadar oluyor?
Balık YENİŞEKERCİ hakkında bilgin var mi acabaCanım aklında hiç düşündüğün bi doktor var mı peki ben ameliyathane hemşiresiyim az çok biliyorum kim iyi kim kötü.
Halil YENİŞEKERCİ hakkında yani :)Canım aklında hiç düşündüğün bi doktor var mı peki ben ameliyathane hemşiresiyim az çok biliyorum kim iyi kim kötü.
Halil YENİŞEKERCİ hakkında yani :)
Çözüm KBB hastanesinde çalışıyor canım , peki coşkun ERÇEL hakkında bir bilgin var mi :)Canım inan ki hiç duymadım doktorların bi kısmı hakkında bilgim var bi kısmını da şahsen tanıyorum ama bunu duymadım ben. Adını hatırlar gibiyim ama hakkında bilgim yok.
Lumpyyy coşkun erçel hakkında bilgin var mıCanım inan ki hiç duymadım doktorların bi kısmı hakkında bilgim var bi kısmını da şahsen tanıyorum ama bunu duymadım ben. Adını hatırlar gibiyim ama hakkında bilgim yok.
Estetik mi oldunuz ? Memnun kaldiniz midr halil yenisekerciye ameliyat oldum ben ve kardesim de
Merhabalar :)Merhaba hemsehrilerimmm:)
Ne güzel, bende antepte halil beye olacaktim babam tutturdu ona ol diye fakat tanıdığım kimse olmayınca bende korktum olmam ben dedim, kardeşiniz bi sıkıntı yaşadı mi acabahem estetik hem nefes sorunum vardi.evet genel olarak memnunum bir yil oldu
Ben denizlideyim yaşıyorum babam duymuş o doktoru bana söyledi gel burada ol diye bende netten bi arastirayim dedim ama hickimseyi bulamadım , sorun olmazsa önce sonra resminiz varsa görebilir miyim ? Birde nasıl bi burnunuz vardı ve sonucu nasıl oldu kalkık kavisli yapabiliyor mu acaba doktorevet kardesiminki de cok sukur iyi.doltorda bir suru fotograf var inceleyebilirdiniz