gaziantep de en iyi kadın doğum doktorları

Benim hamileligim tek suan aynen hiç oynadığını hissetmiyorum inşallah isteyen herkeze versin Allahim benim başı geliyorda sonları sorun ne kadar denedim se tuttu ama ya keseye yerleşmesi ya düştü yada enfeksiyon yüzünden erken doğum oldu 3 gün yaşadı kuzum inş bu bebişim benimle kalır çok ihtiyacım var ona çok yalnızım ne bir yemek davetine gömlek istiyorum ne bir düğüne ne eşimin ailesine heryer de yanizligim beni geriye atıyor

İnan herşey çok güzel olucak kuzum sen içini ferah tut inşallahh 🙏🙏 herşeye ne kadar şükretsek az en azından tedavimiz için bize yardımcı olan eşlerimiz var sırf üzülmeyelim die be desek tamam diolar, sen lütfen yıpratma kendini kuzum senn için dua edenleri unutma sakınnnn teyzeleri onun için dua ediyo hep🙏🙏😊🍼😇

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepinizden Allah razı olsun inşallah sagol cnm dualarımiz birbirimiz için

Arkadaslar gaziantep de doktor arıyoruz kadın doğum. Ve tup bebek adaylarına bakan bilgilerinizi paylasirmisiniz
Arkadaslar gaziantep de doktor arıyoruz kadın doğum. Ve tup bebek adaylarına bakan bilgilerinizi paylasirmisiniz

bende forumda yana yakına novafertille ilgili bilgi edinmeye çalışıyorum..

arkadaşım ben normalde ramazan bey var ona gidiyorum amerikan sev de çok seviyorum doktorumu ama sabırla ilerletiyor haklıdır belki ben 4 senedir nerdeyse bebek istiyordum ekimde kendiliğinden oldu mmaalesef kürtajla sonuçlandı.Ramazan bey kendiliğinden olduysa bekleyelim biraz daha dedi eylüle kadar gelme dedi ama benm içim içii yiyor artık tüp bebeğe başlıcam ekimde.

sankoyla nova arasında kaldım novayla bugun görüştüm telde fiyat vs konuştuk sankoylada bi görüşim diyorum ama bilmiyorum haa kafam allak bullak ramazan beyi mi dinlemeliyim yoksa zaman kaybetmemelimiyim bilmiyorum :(

Canım bizde sorun morfoloji ve sayı azligiydi. Doktorun yoğun çalışması nedeniyle seni başka doktora yönlendirmeye çalışabilirler sakin kabul etme. Çünkü ruşen beyin rahatlığı ve deneyimli olması insana çok iyi geliyor. Bir kere gittiğinizde kendinizi oraya ait hissediyorsun zaten. Herkes her türlü soruna yardımcı olmaya çalışıyor. Hemsirelerden tut asistanlara kadar herkes işini çok iyi yapıyor. Israrla tavsiye ediyorum inşallah gonlunuze göre olur tatlım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar öncelikle bebislrriniz hayırlı uğurlu olsun bende tüp bebek yaptrmayi dusunyorum .kimlere yaptrdinz memnunmsnz ve ücret ne kadar tuttu .birde çift embriyo koydularmi yasim 32 bi yardımci olurmusnz bana.

Normal doğum, ilk doğum, sorunsuz gebelik, ilgi alaka diyorsan İbrahim Halil Özdurak / Sanko tek geçerim. Çiğköfte maydanoz bitki Çayı bal kaymak herşeyi yiyorum, kilo almadım. Tüm doktorlar şöyle yapma böyle yapma demekle Kafayı bozmuş durumda. Doktorum çok rahat. 1 kez bile kanamam olmadı. Daha 5. Haftadayken %99 düşmez bebeğin dedi. Düşük tehlikesi çok nadirdir aslında ama psikolojik olarak çok yaygın gibi gözüküyor dedi. Bebeğim çok iyi durumda Allah'a şükür. 22. Haftadayım. Sağ salim kucağıma alırım inşallah..

Eğer tüp bebek derseniz de Ali Tahtacı. Normal sorunsuz gebeyle pek ilgilenmiyor Ali bey. Ama tedavi görmeniz gerekiyorsa, pıhtılaşmanız varsa kesinlikle Ali Tahtacı bu işin üstadı.

Allah herkese evlat sahibi Olmayı nasip etsin inşallah

Sana primer Hastanesi'ndeki kadın doğumcu manolya Belgin Yılmaz haricindeki bütün doktorları tavsiye ederim ama manolya Hanım'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum

Sana primer Hastanesi'ndeki kadın doğumcu manolya Belgin Yılmaz haricindeki bütün doktorları tavsiye ederim ama manolya Hanım'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum

Uuu primer kesinlikle doğum yapılacak yer değil... Küvözdeki bebeklere annelerin getirdiği sütleri bile rast gele veren bir hastane.. Allah günahlarını affetsin...

Primer Hastanesi'ndeki kadın doğum uzmanı manolya hanım bi arkadaşımın daha anne karnındaki 1,5 aylık bebeğe İlik kanseri teşhisi koydu arkadaşımı üniversite hastanesinde çeşitli Zararlı testlere tabi tuttu bebek te böyle bişey çıkmadı şimdi sapa sağlam Doğdu bebek ama manolya Belgin Yılmaz arkadaşımı maddi ve manevi çok yıpratmıştır kesinlikle tavsiye etmiyorum

Primer Hastanesi'ndeki kadın doğum uzmanı manolya hanım bi arkadaşımın daha anne karnındaki 1,5 aylık bebeğe İlik kanseri teşhisi koydu arkadaşımı üniversite hastanesinde çeşitli Zararlı testlere tabi tuttu bebek te böyle bişey çıkmadı şimdi sapa sağlam Doğdu bebek ama manolya Belgin Yılmaz arkadaşımı maddi ve manevi çok yıpratmıştır kesinlikle tavsiye etmiyorum
kesinlikle tavsiye etmiyorum sankoda sevgi kandemiri bebegimin düşmesine sebebiyet verdi :KK20: bi de primerde manolya hanımı çünkü azarlıyo ben gittim heyecandan dilim dolaştı derdimi anlatmaya fırsat vermeden azarladı eşime döndü ne diyo bu diye eşim sinirlendi saygısız hareketi için ama seslenmedi sonra güzel bilgilendirme yaptı şimdi şükran güçer hanıma gideceğim yaşam hastahanesinde bayagı övüyorlar bide sankoda abdullah göymen beyi bakalım nasıl şükran doktor umarım iyidir:KK16:

Son düzenleme:
Ayy siz demi bende o dr a gittim ilk gebeliğim ve yüzüme bakmadı üstün körü rahme baktı folik asit verdi ultrasona bakıyodu bende bakıym dedim boşuna bakma göremezsin dedi :KK61:

kesinlikle tavsiye etmiyorum sankoda sevgi kandemiri bebegimin düşmesine sebebiyet verdi :KK20: bi de primerde manolya hanımı çünkü azarlıyo ben gittim heyecandan dilim dolaştı derdimi anlatmaya fırsat vermeden azarladı eşime döndü ne diyo bu diye eşim sinirlendi saygısız hareketi için ama seslenmedi sonra güzel bilgilendirme yaptı şimdi şükran güçer hanıma gideceğim yaşam hastahanesinde bayagı övüyorlar bide sankoda abdullah göymen beyi bakalım nasıl şükran doktor umarım iyidir:KK16:
Merhaba acaba hangi dr dan memnun kaldını

Merhaba acaba hangi dr dan memnun kaldını
Abdullah göymene görümcem gidiyor çok iyi ama çok yoğun ve cevap vermiyor bazen. Benim doktorum da konukoğlunda İbrahim Halil Özdurak yine çok yoğun ama 3 saat sonra da olsa 5 saat sonra da olsa cevap veriyor ve whatsapp üzerinden her türlü soruyu yanıtlıyor..

Arkadaşlar Merhaba

Medical Park Hastanesindeki DoçDr.Hatice Ender Soydinç hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Normal doğum, ilk doğum, sorunsuz gebelik, ilgi alaka diyorsan İbrahim Halil Özdurak / Sanko tek geçerim. Çiğköfte maydanoz bitki Çayı bal kaymak herşeyi yiyorum, kilo almadım. Tüm doktorlar şöyle yapma böyle yapma demekle Kafayı bozmuş durumda. Doktorum çok rahat. 1 kez bile kanamam olmadı. Daha 5. Haftadayken %99 düşmez bebeğin dedi. Düşük tehlikesi çok nadirdir aslında ama psikolojik olarak çok yaygın gibi gözüküyor dedi. Bebeğim çok iyi durumda Allah'a şükür. 22. Haftadayım. Sağ salim kucağıma alırım inşallah..

Eğer tüp bebek derseniz de Ali Tahtacı. Normal sorunsuz gebeyle pek ilgilenmiyor Ali bey. Ama tedavi görmeniz gerekiyorsa, pıhtılaşmanız varsa kesinlikle Ali Tahtacı bu işin üstadı.

Allah herkese evlat sahibi Olmayı nasip etsin inşallah
Ali tahtacıyı kesinlikle önermiyorum hiç bir tahlil rahim filmi spermiogram istemeden beni direkt aşılmaya yönlerdirdi. Bende çikolata kisti var. Aldıkları para ise piyasanın çok çok üstünde. Tamamen para endeksli çalışıyorlar. Yumurta sayıma bile bakılmadan aşılama yapıldım. Biz muayaneye gittiğimizde aşılama konudunda yeteri kadar bilgi sahibi olmadığımızı söylediğimizde araştırırsınız dedi ve bize hiç bi bilgi vermedi bizde tek çaremizin aşılama olduğunu düşündük ve yaptırdık çok çok ilgisiz olduğunu düşünüyorum gidecek olan varsa iki kere düşünsün derim

Merhaba kızlar. Bende ilk gebelik düşündüğümde bana yakın olduğu için defa life a gittim.manyolya yılmaz belgin hiç ilgilenmedi suratıma bakmadı folik verdi yolladı.sonea birdaha kontrole gittim yine suratsız ve birkaç soru sordum dalga geçti böyle alttan alttan güldü öyle cevapladı felan.yani bilmiyor olabiliriz de o tavır ne ya.hic memnun kalmadım ve gaziantepte yabancıyım tesadüfen gitmiştim manolya hanıma.simdi yine defa life yakın diye oraya gidicem ama bask a doktora gecic3m derya hanım varmış iyi diye yorumlar yazmışlar ama budefa da ona gideyim bakalım.kizlar bilginiz varsa derya hanım ile ilgili cevaplarsanız sevinirim?

Back
X