16 haftadayım G. Antep de Doktorum özel şehir hastanesine yönlendirdi ekstra üniversite detaylı ultrason varmı irfan kutlar hocayı tavsiye edermisiniz oda özel detaylı bakıyor
16 haftadayım G. Antep de Doktorum özel şehir hastanesine yönlendirdi ekstra üniversite detaylı ultrason varmı irfan kutlar hocayı tavsiye edermisiniz oda özel detaylı bakıyor
Canım 1 ay boyunca perinatolojiye randevu aradım devlette ve oda sadece şehir hastanesinde 1 tane var ve üniversitedeki detayliya falan bakmıyor asla boşa gidip kendini yorma şehir hastanesinde de asla randevu bulamıyosun zaten ben 1 ay boyunca günde belki 15 defa 182 yi aradim ama asla yoktu bide önce gidip devlette yaptırıcaksan şehir hastanesinde kadın doğumdan yeşil alan açmasını işte perinatoloji icin ve dediğim gibi antepde perinatoloji doktoru sadece 3 tane ikisi özel klinik biri şehir hastanesinde ben en sonunda pes edip özele gittim mecbur Tuncay yüce vardı çok iyi söylüyorlardı ama ben Ali Özgür ersoya gittim aşırı aşırı ilgiliydi mükemmel bi doktor kesinlikle tavsiye ederim muayenesi 7 bindi biz nakit ödediğimiz için 6 bin vermiştik yani tavsiyem devletle uğraşma derim ben araya aracı soktum yine alamadı 1 ay boyunca olmadı sende özele git derim durumun acilse