M Melek san Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Haziran 2023 5 -3 1 25 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Melek san #1 Arkadaşlar ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim. Yeniden hamile kalmak istiyorum bunun için Gaziantep teki en iyi kadın doğum doktorunu arıyorum
Arkadaşlar ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim. Yeniden hamile kalmak istiyorum bunun için Gaziantep teki en iyi kadın doğum doktorunu arıyorum
T TOMURCUK_27 Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2022 566 220 18 26 25 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Melek san #2 seymanur sngl .!.: Arkadaşlar ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim. Yeniden hamile kalmak istiyorum bunun için Gaziantep teki en iyi kadın doğum doktorunu arıyorum Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende Gaziantep Sanko hastanesine gidiyorum gebelik için iki yıllık evliyim gebelik oluşmadı doktor çok iyi ilgileniyor
seymanur sngl .!.: Arkadaşlar ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim. Yeniden hamile kalmak istiyorum bunun için Gaziantep teki en iyi kadın doğum doktorunu arıyorum Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende Gaziantep Sanko hastanesine gidiyorum gebelik için iki yıllık evliyim gebelik oluşmadı doktor çok iyi ilgileniyor
T TOMURCUK_27 Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2022 566 220 18 26 25 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Melek san #3 seymanur sngl .!.: Arkadaşlar ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim. Yeniden hamile kalmak istiyorum bunun için Gaziantep teki en iyi kadın doğum doktorunu arıyorum Genişletmek için tıkla... Hangi doktor seninki canım
seymanur sngl .!.: Arkadaşlar ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim. Yeniden hamile kalmak istiyorum bunun için Gaziantep teki en iyi kadın doğum doktorunu arıyorum Genişletmek için tıkla... Hangi doktor seninki canım
M Melek san Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Haziran 2023 5 -3 1 26 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Melek san #4 TOMURCUK_27 .!.: Hangi doktor seninki canım Genişletmek için tıkla... Kemal Bayındır Merve hanıma gidiyordum ama daha iyi doktor arayışındayım
TOMURCUK_27 .!.: Hangi doktor seninki canım Genişletmek için tıkla... Kemal Bayındır Merve hanıma gidiyordum ama daha iyi doktor arayışındayım
T TOMURCUK_27 Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2022 566 220 18 26 26 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Melek san #5 seymanur sngl .!.: Kemal Bayındır Merve hanıma gidiyordum ama daha iyi doktor arayışındayım Genişletmek için tıkla... Ebru Ersoy çok iyi ilgileniyor canım
seymanur sngl .!.: Kemal Bayındır Merve hanıma gidiyordum ama daha iyi doktor arayışındayım Genişletmek için tıkla... Ebru Ersoy çok iyi ilgileniyor canım