- 5 Haziran 2015
- 101
- 81
- 18
- Konu Sahibi peri_kizin_masali
merhabalar. öncelikle hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum, 7 aylık hamileyim , iş gereği Antepte oturuyorum o yüzden doğumu burda yapacagım, hamile olduğuımu öğrendiğimden beri çok doktor ve hastane gezdim,kararımı medical park'ta betül hanım diye verdim fakat fiyatlar biraz pahalı olunca vazgeçtim,deva hastanesinde sezen akıncı doktor da çok sempatik ve ilgili. ona gidiyorum, aslında 1 ay medical e 1 ay devaya gidiyorum. çok kararsızım. yılbaşından sonra fiyatlar devada bayagı artmış. mesai saatinde doğurursam doktoru da istersem 685 sadece ebelerle doğum istersem 400 küzürmüş, eğer gece doğurursam ve doktoru istersem 1000-1200 arasındaymış ücreti özel odayla birlikte ., medical parkta böyle mesai kavramı yok. saat kaç olursa olsun doktor geliyor doğuma ve sabit ücreti 1150.özel odayla birlikte.hastane olanaklarına cihazlarına ve imkanlarına bakacak olursak medical park daha iyi fakat ekstradan bişey çıkarırlar mı sizce ? betül hanıma doğum yaptıran var mı ? cevap verirseniz çok sevinirim.bir de epidural iğne olmalı mıyım sizce ?