ya bende 2 defa elif bağlama gittim eşim medicalde doğum yap araştırmış biraz orası daha iyi dedi bir defa sevim çeri ay var medicalde gittim bana doktor doğumu yapıyoruz dedi doğuma ben giricem dedi enim 2. hamileliğim ilkinde 11. gün ayağa kalktım ebem beni hemen kesti bende korkuyorum dikişlerdeen ve doğuma 29 gün var :18::18::18::18:
doğum yapalı 1 ay oldu medical park hastanesini tavsiye ederim normal doğum oldu ve doktor doğum yaptırdı gece 3.30 da ben doktor gelmez diyiyodum ama geldi :)
doğum yapalı 1 ay oldu medical park hastanesini tavsiye ederim normal doğum oldu ve doktor doğum yaptırdı gece 3.30 da ben doktor gelmez diyiyodum ama geldi :)
medical park ve deva hastanesi arasında gidip geliyorum muayenlere kafam çok karışık. doğum fiyatı olarak ikisi de aynı.kalite olarak medical daha iyi geliyor. gittiğim 2 hastanenin 2 doktorundan da memnunum . napmalıyım çok kararsızım . tavsiye eden var mı
medical park ve deva hastanesi arasında gidip geliyorum muayenlere kafam çok karışık. doğum fiyatı olarak ikisi de aynı.kalite olarak medical daha iyi geliyor. gittiğim 2 hastanenin 2 doktorundan da memnunum . napmalıyım çok kararsızım . tavsiye eden var mı
Deva hastanesinde birkaç tanıdığım Doğum yaptı çok memnun kaldılar hemşire ve ebeler çok ilgiliymiş ve doktorları da doğumlarında bulunmuş. Deva da kime gidiyorsun?
Deva hastanesinde birkaç tanıdığım Doğum yaptı çok memnun kaldılar hemşire ve ebeler çok ilgiliymiş ve doktorları da doğumlarında bulunmuş. Deva da kime gidiyorsun?
deva da sezen hanıma gidiyorum. özlem borazanoğulları diye çok meşhur bir doktor varmış fakat kadın o kadar yoğun ki hiçbir zaman randevu alamadım,o kadar yoğun bir doktor da eminim sıkıntı olabilirdi doğum zamanı . sezen hanımdan çok memnunum çok ilgili ve tatlı dilli. yalnız doktorun doğuma girmesi için ekstra ücret gerekiyor. bir de mesai saati dışında olursa fiyat değişiyormuş: şöyle detaylı yazayım ; geçen hafta görüştüm
doktorla doğum mesai saatleri özel odayla birlikte içinde 670 civarı, mesai saati dışında 1100-1200 tl arasıymış
ebeyle doğum 400 küsürdü özel odayla birlikte. ayrıyetten epidural istersem o da 200 tl ymiş.
medicalin fiyatları: mesai saati yada ebe girmesi diye bişey yokmuş doktor girermiş tüm doğumlara.
doğum 900, özel odayla birlikte fiyatı 1150. epidural iğne 500 tl. niye o kadar pahalı epidural diye sordum fiyatlarımız böyle dendi. yalnız araştırmalarım sonucu epiduralin çok yan etkisi varmış.dayanabilirsem yaptırmayı düşünmüyorum.