GAZİANTEP NOVA FERTİL

ZEYNOMER326

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
4
1
1
36
merhaba kızlar aranızda yeniyim ocak ayında nova tüp bebek merkezinde tedavi gördüm bir kaç gün önce sonucumuz negatif :( Hastaaneden memnunuz fakat sonuc kafamızı karıstırdı ikinci kez aynı hastanede tedavi görüp hamile kalan var mı?

Ben de orda tedavi gördüm ama mecburiyetten hiç memnun kalmadım imkanım olsa daha ilgili bir hastaneye giderdim

merhaba kızlar aranızda yeniyim ocak ayında nova tüp bebek merkezinde tedavi gördüm bir kaç gün önce sonucumuz negatif :KK43: Hastaaneden memnunuz fakat sonuc kafamızı karıstırdı ikinci kez aynı hastanede tedavi görüp hamile kalan var mı?
Ben ilk denemeyi novafertilde yaptım cok cok kötüydü benim için sürekli bir sıra bekleme saatlerce randevu diye bişey yok hijyen yok her personel azarlıyo negatif sonuclandı 2.denemeyi Umay da Hakan kıranla tedavi olduk cok kibar bir insan personelide öyleydi şimdi 4 aylık bir bebeğim var kesinlikle Umay ı deneyin🙏🏻

Ben ilk denemeyi novafertilde yaptım cok cok kötüydü benim için sürekli bir sıra bekleme saatlerce randevu diye bişey yok hijyen yok her personel azarlıyo negatif sonuclandı 2.denemeyi Umay da Hakan kıranla tedavi olduk cok kibar bir insan personelide öyleydi şimdi 4 aylık bir bebeğim var kesinlikle Umay ı deneyin🙏🏻
Canım sorun neydi sizdeki bize sebebsiz denildi

merhaba kızlar aranızda yeniyim ocak ayında nova tüp bebek merkezinde tedavi gördüm bir kaç gün önce sonucumuz negatif :KK43: Hastaaneden memnunuz fakat sonuc kafamızı karıstırdı ikinci kez aynı hastanede tedavi görüp hamile kalan var mı?
Konu Açılali baya olmuş ama hiç tavsiye etmem ikinci denemeyi farklı yerde deneyin bende ilk denememi orda yaptırdım negatif sonuç aldım hijyen sıfır ilgi alaka sıfır doktorun yüzünü sadece bi defa görüyorsun birşey soracaksın soramiyorsun kesinlikle tavsiye etmem ben yaza ikinci denemeyi düşünüyorum Hatayda

ben kaldım. biraz geç yazdım görmedim

Konu Açılali baya olmuş ama hiç tavsiye etmem ikinci denemeyi farklı yerde deneyin bende ilk denememi orda yaptırdım negatif sonuç aldım hijyen sıfır ilgi alaka sıfır doktorun yüzünü sadece bi defa görüyorsun birşey soracaksın soramiyorsun kesinlikle tavsiye etmem ben yaza ikinci denemeyi düşünüyorum Hatayda
bende hatayda yasıyorum da antepi özdüler diye gitmiştik hatayda kime gitmeyi düşünüyorsunuz

biz R.A ya gittik nova fertilde. para ya doymuş arkadaş o yuzden yaptırırsan yaptır tavrında zaten kapıda kuyruk var bir saatten önce asla sıra gelmiyor. birşey sorduğunda azarlıyor. insanlar bir umut geliyorlar medet umuyorlar sizden zaten psikolojileri berbat çoğunun ya çevre baskısı var ya eşine mahcup br halde sizin karşınıza oturuyor keyfinden gelmiyor yani sana. bir de sen rencide etmek yer arıyorsun bu hekimliğe insanlığa yakışır mı? tek deneme iki embriyo transfer ve sonuç negatif. sonuç pozitif olsaydı da ben bu merkeze sıfır veriyorum. burası dışında 3 merkezde daha yaptırdım asla böyle bir tavır bu kadar eski ve pis bir merkez görmedim.

Devletin Üremeye yardımcı tüp bebek tedavi merkezi var denediniz mi ? Ben 2. Aşılamamı yaptırcam ama orada bir çok kişi pozitif tüp bebek tedavisine ulaşmıştı 😊

Gaziantep mi benide bilgilendirirmiainiz rica etsem...
Gaziantep üremeye yardımcı tüp bebek merkezi arayıp bilgi alabilirsiniz zaten de ben önden bir bilgilendirme yapayım :) Adetin 2. Günü gidiyorsunuz aç karnına hormon testi ve ultrasona bakılıyor harika ilgili bir doktor ve hemşireler var . Çok temiz bir yer randevuya gerek yok öğleden önce gitmeniz gerekiyor sadece .
Gittiğinizde durumunuza göre aşılama ya da tüp bebek tedavisine başlanıyor. Sigortalıysanız ücretsiz sadece ilaçları karşılıyor onara rapor çıkarılıyor zaten . Ben 2. Aşılama için gideceğim ilkinden çok memnun kaldım kısmet işte tutmadı bakalım umudumuz 2.ye 😌

Back
X