Gaziantep tüp bebek yaptıranlar

Merhaba,ben de tüp b.düsünüyorum.Gaziantep te Özkan aydın Leklek iyiymiş diye duydum .Bende gitmeyi dusunuyorum allah kismet ederse.Umarim.sizin de tedaviniz basarıli gecer ,en yakın zaman da hayırlı haberi alirsınız işallah.

Merhaba bende novafertil ruşen atmaca iyiyms diye duydum bu ayın sonunda oraya gitmeyi düşünüyorum

Merhabalar bende ümay tüp bebek merkezinde Ahmet beye gideceğim yarın inşallah sizler neler yaptınız ben ilk kez yaptıracağım ve çok heyecanlıyım

Siz yaptirdiniz mi
Yok yaptirmadik ama detaya iniyor genetik testi falan istiyor. Güven veriyor adam izlenimimiz bu yönde . yönlendiriyor yardımcı oluyor mesela tüp bebek merkezini arayıp bu benim hastam testler detaylı incelensin sperm testini bende bir inceleyin gibi...

Yok yaptirmadik ama detaya iniyor genetik testi falan istiyor. Güven veriyor adam izlenimimiz bu yönde . yönlendiriyor yardımcı oluyor mesela tüp bebek merkezini arayıp bu benim hastam testler detaylı incelensin sperm testini bende bir inceleyin gibi...
Bnde tlefon ile konustum dna testi istedi bnden acaba tup bebek ne kadar yapiyor

Fiyatlari yuksek mi acaba

Merhaba,ben de tüp b.düsünüyorum.Gaziantep te Özkan aydın Leklek iyiymiş diye duydum .Bende gitmeyi dusunuyorum allah kismet ederse.Umarim.sizin de tedaviniz basarıli gecer ,en yakın zaman da hayırlı haberi alirsınız işallah.
Merhabalar yaptırdınızmi özkan beye nasil sonuc aldinizmi

Back
X