- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Manolya27c
Gaziantep tüp bebek yeni yaptırmış kişiler bana ulaşabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben duydum işinde başarılı..Kizlar selam bnde gidceem antebe murat mermer kaya duydunuz mu hic?
Siz yaptirdiniz miBen duydum işinde başarılı..
Yok yaptirmadik ama detaya iniyor genetik testi falan istiyor. Güven veriyor adam izlenimimiz bu yönde . yönlendiriyor yardımcı oluyor mesela tüp bebek merkezini arayıp bu benim hastam testler detaylı incelensin sperm testini bende bir inceleyin gibi...Siz yaptirdiniz mi
Bnde tlefon ile konustum dna testi istedi bnden acaba tup bebek ne kadar yapiyorYok yaptirmadik ama detaya iniyor genetik testi falan istiyor. Güven veriyor adam izlenimimiz bu yönde . yönlendiriyor yardımcı oluyor mesela tüp bebek merkezini arayıp bu benim hastam testler detaylı incelensin sperm testini bende bir inceleyin gibi...
Fiyatlari yuksek mi acabaYok yaptirmadik ama detaya iniyor genetik testi falan istiyor. Güven veriyor adam izlenimimiz bu yönde . yönlendiriyor yardımcı oluyor mesela tüp bebek merkezini arayıp bu benim hastam testler detaylı incelensin sperm testini bende bir inceleyin gibi...
Yeni bir.muayenehanesi var ne kadar bilmiyorum görüşmek lazımFiyatlari yuksek mi acaba
Daha önce özel hastanede idi.Fiyatlari yuksek mi acaba
Kişinin tedavisine göre iğne ve fiyat değişiyormuş canım bende araştırdım öyle dedi doktorlarBu tüp bebekte ilaçların fiyatını bilen var mı
Ücret ne talep ediyor acaba ?Merhaba,ben de tüp b.düsünüyorum.Gaziantep te Özkan aydın Leklek iyiymiş diye duydum .Bende gitmeyi dusunuyorum allah kismet ederse.Umarim.sizin de tedaviniz basarıli gecer ,en yakın zaman da hayırlı haberi alirsınız işallah.
Merhabalar yaptırdınızmi özkan beye nasil sonuc aldinizmiMerhaba,ben de tüp b.düsünüyorum.Gaziantep te Özkan aydın Leklek iyiymiş diye duydum .Bende gitmeyi dusunuyorum allah kismet ederse.Umarim.sizin de tedaviniz basarıli gecer ,en yakın zaman da hayırlı haberi alirsınız işallah.
.Gaziantep tüp bebek yeni yaptırmış kişiler bana ulaşabilir mi?
Ben umay tüp bebek merkezinde Hakan kıran hocada başladım