gaziantep ya da maraşta tavsiye edebileceğiniz kadın doğum uzmanı

irazcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
601
2
46
Kahramanmaraş
8 haftalık hamileyim şu ana kadar 3 dr gezdim ama hiç birinden memnun kalamadım..maraşta semiha cengiz veya gaziantepte melek ekici arasında kararsızım..bundan sonraki kontrollerimi yaptırabileceğim güvenebileceğim bi dr arıyorum..her iki ilde bana uygun...tavsiyelerinizi bekliyorum

8 haftalık hamileyim şu ana kadar 3 dr gezdim ama hiç birinden memnun kalamadım..maraşta semiha cengiz veya gaziantepte melek ekici arasında kararsızım..bundan sonraki kontrollerimi yaptırabileceğim güvenebileceğim bi dr arıyorum..her iki ilde bana uygun...tavsiyelerinizi bekliyorum

canım melek ekici iyi bi doktor dur bide hatemde bülent bey var soyismini unuttum çok bilgili bi doktor kesinlikle tavsiye ederim

Canım sanko'da Esra Özkaplan var ben de ona gidiyorum,çok memnunum tavsiye ederim.

tatlım melek ekici çok iyi bi dr bende bebek için tedavi görüyorum medicalparkta doktorum sevim çeri ay

Benim doktorum Semiha Hanım dı.Sezeryanla 18 gün önce doğumumu yaptırdı.Gayette iyiim çok şükür.Bulunduğunuz ilde bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.Doğum bu planlı olmuyor hiç bişey

Back
X