gaziantepte doğum yapacak hamileler

deryam160510

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
5.168
5
0
Hatay
gaziantepliyim,şuan hataydayım ama doğumu orda yapacam,normal doğum yapmak istiyorum,daha önce hiçbir yakınım doğum yapmadı,akrabalrdan vardır ama ben bilmiyorum,doğum aralıkta,ben kasımda gidecem 1 ay öncesinden,hangi hastaneyi önerirsiniz

canım rabbım saglıklı sıhhatlı kavustursun ben gecen sene prımerde yaptım cokda memnun kaldım

herkese sezeryan yapıyolarmış orda bi arkadaş dedi,sen sezeryan mı oldun,bi de ücretler hakkında hiçbir bilgim yok,çok pahalı değilse özelde yapmak isterim,yoksa devlette yapacam ve hiç içime sinmiyo,çok çabuk mikrop kaparım ben,ama eşim de 3000-4000 tl para dökemeyiz diyo

Son düzenleme:
100 yada 150dı sanırım daha fazla deıldır ama zaten kadın cok yogun hastası fazla randevu ıcın arıosun
1ay sonraya verıo

100 yada 150dı sanırım daha fazla deıldır ama zaten kadın cok yogun hastası fazla randevu ıcın arıosun
1ay sonraya verıo

inanmıyorum ya çok ucuz,tpoiktekiler 2000-3000 lerden bahsettiler,ist-ankara-izmir oralar pahalı demekki,bu hatay dada 1 hastane var özel oda kazık yani,ay bu çok uygunmuş,çok sağol canım ya,gidince ona bi muayene olayım ben,kızını öp benim için,kib canm

kızının adı çok güzel bu arada,anlamı da hoş ben beyza ceren koymaya karar verdim
tesekkur ederız

rıca ederım rabım kolaylık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…