gaziantepte doğum yapacak hamileler

deryam160510

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
5.168
5
0
Hatay
aınarzda gaziantepte doğum yapacak olan var mı,eşim hayat hast. de yapmamı istiyor,ablaları orda yapmışlar,bi de bayan olsn istiyo gülay genç diye bi dr. varmış,ona gidecez şimdi hataydayım doğum iznine antepte olcam 35+4 de gidecem,eğer çok ağırlaşırsam 34+4 te gidecem,orda hiç muayene olmadım,hasta beziih nastane mi veriyo,hemşireler nasıl hizmet nasıl,orda yapan var mı,bi de normal istiyorum bu kadın sezeryan yanlısı mı,artık dr. lara güvenilmiyo

Diğer hastaneler hakkında bilgim yok ama bir arkadaşım orada sezeryan yaptırdı geçen aralık ayıydı galiba. Epiduralde dahil. Fiyat, muamele, operasyon, tıbbi müdahale... hepsinden çok memnun kaldı.

Diğer hastaneler hakkında bilgim yok ama bir arkadaşım orada sezeryan yaptırdı geçen aralık ayıydı galiba. Epiduralde dahil. Fiyat, muamele, operasyon, tıbbi müdahale... hepsinden çok memnun kaldı.

sağol canım,bu dr. yeni gelmiş,görümceler sadece doğumu orda yapmışlar,ebe yaptırmış zaten doğumlarını,hepsi de çatır çatır normal doğurmuşlar,ben önce gidip gülay hanıma çatı kont. doğum bunları konuşcam sonra doğum olcak,doğum aralığın 4-5 i gözüküyo,ayhırlısı olsun,çok teşekkür ederim yanıtladığın için

Son düzenleme:
büyük bir ihtimal bende gaziantepte yapacağım tayinimin çıkmasını bekliyorum gerçi çıkmasada eşim orda olduğu için doğum iznine ayrıldığımdada mecbur orada yapacağım. bakalım hakkımıza hayırlısı kafam karışık nezaman olur nasıl olur bilmiyrum.

sen ne kadarlık hamilesin canım,ben oralıyım hatayda çalışıyorum,doğum iznimde orda olcam 4-5 kadar annemde kalcam

sen ne kadarlık hamilesin canım,ben oralıyım hatayda çalışıyorum,doğum iznimde orda olcam 4-5 kadar annemde kalcam
bende 20 haftalık hamileyim şubatta yapacağım doğumu eşim öğretmen orada tayininm erken çıkarsa doktor araştıracağım çıkmazsada artık doğum iznine evi toparlayıp gidecem eşimin yanına orada yapacağım doğumu bakalım rabbim hayırlısını versin.

amin canım,benimkine az kaldı artık,inş sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…