sualp27 OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM) Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2013 6.283 2.955 248 34 6 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sualp27 #1 gaziantepte işini iyibilen bir kadındoğum uzmanı arıyorum arkadaşlar bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
gaziantepte işini iyibilen bir kadındoğum uzmanı arıyorum arkadaşlar bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
D delinefsim ALLAHIM bu defa olsun... Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2013 3.946 1.334 373 17 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sualp27 #2 BIDIKCIM .!.: gaziantepte işini iyibilen bir kadındoğum uzmanı arıyorum arkadaşlar bilgisi olanlar yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla... canım ben kendim gitmedim ama ahmet çuburbaş..ve kemal bayındır çok iyi diyorlar...
BIDIKCIM .!.: gaziantepte işini iyibilen bir kadındoğum uzmanı arıyorum arkadaşlar bilgisi olanlar yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla... canım ben kendim gitmedim ama ahmet çuburbaş..ve kemal bayındır çok iyi diyorlar...
sualp27 OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM) Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2013 6.283 2.955 248 34 17 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sualp27 #3 delinefsim .!.: canım ben kendim gitmedim ama ahmet çuburbaş..ve kemal bayındır çok iyi diyorlar... Genişletmek için tıkla... sağol canm bende ahmet çupurbaşı duydum bir arkadaşım önerdi ona gideceğim haftaya sağol
delinefsim .!.: canım ben kendim gitmedim ama ahmet çuburbaş..ve kemal bayındır çok iyi diyorlar... Genişletmek için tıkla... sağol canm bende ahmet çupurbaşı duydum bir arkadaşım önerdi ona gideceğim haftaya sağol
D delinefsim ALLAHIM bu defa olsun... Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2013 3.946 1.334 373 17 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sualp27 #4 BIDIKCIM .!.: sağol canm bende ahmet çupurbaşı duydum bir arkadaşım önerdi ona gideceğim haftaya sağol[/Q rica edrm...rabbim şiflar veirr inş.. Genişletmek için tıkla...
BIDIKCIM .!.: sağol canm bende ahmet çupurbaşı duydum bir arkadaşım önerdi ona gideceğim haftaya sağol[/Q rica edrm...rabbim şiflar veirr inş.. Genişletmek için tıkla...