Gaziantep'te doktor tavsiyesi ????

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Arkadaşlar Gaziantep'ye iyi bir kadım doğumcu arıyorum. Antep'te yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

merhaba arkadaşım.Ben primer hospital da elif bağlam adında bir doktora gidiyorum.bi arkadaşım tavsiye etmişti.bir kez gittim.gelcek ay tekrar gitcem.şimdilik çok ilgili ve konuşkan görünüyor.her türlü açıklamayı sen sormadan yapıyor.(bu benim için önemli) başka doktor bilmiyorum.aynı hastanede melek hanımın da iyi olduğunu söylüyorlar ama ben hiç gitmedim.

merhaba arkadaşım.Ben primer hospital da elif bağlam adında bir doktora gidiyorum.bi arkadaşım tavsiye etmişti.bir kez gittim.gelcek ay tekrar gitcem.şimdilik çok ilgili ve konuşkan görünüyor.her türlü açıklamayı sen sormadan yapıyor.(bu benim için önemli) başka doktor bilmiyorum.aynı hastanede melek hanımın da iyi olduğunu söylüyorlar ama ben hiç gitmedim.

Canım çok teşekkürler. Tavsiyen üzerine dün hastaneyi arayıp randevu almak istedim. Ancak şubat ayı sonuna randevu verebileceğini söyledi sekreter delikafadulden "Ocak ayının başında olduğumuzun farkındasınız değil mi" dedim. kaydirigubbakcemile3 "Evet ama o tarihe kadar doktor hanım dolu" dedi sekreter kız

canim elif baglam gercekten cok iyi br doktor.annemin sezaryenini o yaptirdi.kesinlikle git.birde suleyman altinatmaz var hatem hastanesinde.o nada gitmeni tavsiye ederim.ben ona gittim ve cok memnun kaldim.ayrica fiyatida cok uygun

AsiMaviciğim çok teşekkürler. Elif hanım'dan randevu alamadım. Hatem'de ise Arif bey'in adını duymuştum bir de. Dün ona randevu almıştım. Yarın değiştirebilirsem Süleyman bey'e muayene olurum.

merhaba arkadaşlar bende 26 haftalık hamileyim baştan beri nurettin kavcıya gidiyorum memnunum primeri de duydum ama dediğiniz gibi çok meşgulmuş o bayan da.

canim ben yurtdisinda yasiyorumm bekarkenn primerdeki melek hanima gidiyordum grcekten cok iyi doktor..ben bekarken adet görmüyordum ona gittim ve obana hap verdi görmeye basladim..ve evlendikten sonrda tr izine geldigimde gittim banada dediki senin yumurtaliklar kücük ve hareketsiz oyuzden sana sadce bir igne gerek onla cocugun olur dedi igneyi verdi ben almnya geldim drlara verdim yap die burdaki drlarda yapmiyorrr kesinliklee ama eminimki o igneyle cocugum olcak..benim ablaminda dr ablamda cok memnun kaldi..öncde konukoglundaydi sonra primere tasindii cok iyi dr canim tavsiye ederim..hatta gittiginde benim slmimi söyle yurtdisindan hastaniz de oo bilir zaten tamam canim..insallah yaza kadar cocugum olur olmazsa melek hanima gelicem o tedavimi yapsin..

ben süleyman altınatmaz a gidiyorum,çok memnunum..özel muayenehanesi var doğumu hatemde yapıyor...2 li 3 lü testlerimi hep hatemde yaptırdım beş kuruş ödemedim,dr hastaneyle anlaşmalı olduğu için..tavsiye ederim biraz fazla para veriyorsunuz ama adam gibi bakılıyorsunuz, abartmıyorum yarım saat ultrasonla bakıyor,çok ilgili..

arkadaslar antebe gelen cok iyi bi doktor var kesinlikle tavsiye ediyorum suzan kadin dogum merkezi alper sismanoglu istanbuldan gelmis ben gititm cok iyi..

ben süleyman altınatmaz a gidiyorum,çok memnunum..özel muayenehanesi var doğumu hatemde yapıyor...2 li 3 lü testlerimi hep hatemde yaptırdım beş kuruş ödemedim,dr hastaneyle anlaşmalı olduğu için..tavsiye ederim biraz fazla para veriyorsunuz ama adam gibi bakılıyorsunuz, abartmıyorum yarım saat ultrasonla bakıyor,çok ilgili..

ben gittim süleyman altinatmaza pek memnun kalmadim dogrusu..cok ilgisiz bi doktr cok kirici konusuyor.:kızgın:

ben gittim süleyman altinatmaza pek memnun kalmadim dogrusu..cok ilgisiz bi doktr cok kirici konusuyor.:kızgın:

haklısın arkadaşım benimde ilk doğumumu yaptırmıştı ama ikinci bebek için tedaviye gittiğimde eski ilgisi kalmamıştı ve tavırları çok sertti bişey sormaya korkuyorsun çekiniyorsun insanı aydınlatmıyor yani acele acele iş yapıyor e para veriyosun ama karşılığını alamıyorsun şimdi kısmetse hamilelik belirtilerim var iyi bir dr arıyorum hatem şahin korkmaz veya primer elif bağlam yada ibrahim büyükbeşe tercihim olacak araştırmalarımın sonucu.

Antep'deki bir numaralı doktor benim doktorum ZEKı AYDINOK... :lepi: Şimdi 3 yaşında olan kızımın doğumunu da o yaptırdı ve ikinci hamileliğim şu an ve yine O'na gidiyorum... Hayat dolu, neşeli, pozitif, hep iyi şeyler söyleyen, tecrübeli, ton ton, şeker mi şeker, bilgili mi bilgili bir doktor...opuyorumnanaktan Bir kaç doktordan sonra buldum Zeki Bey'i... ıyi ki de tanışmışım onunla... Özel muayenesi bile fiyat olarak çok uygun... Doktorlar Sitesi 2. kat'da muayenehanesi. Bu arada yanılmıyorsam 24 Aralık Devlet Hastanesi'nde Kadın doğum bölümü başkanı...

Hasta-doktor uyumu anahtar-kilit uyumu gibidir... Sizin iyi dediğinize başkası kötü der... O da ayrı mesele ama benim için Zeki Aydınok Antep'in bir numaralı kadın doğumcusu... :hooray:

elif bağlamı bende tavsiye ediyorum ama 2 defa gittim..birdahada randevu bulamadım malesef..birde benim bi arkadaşım hakan yılankırkan adında bir dr gidiyor. özel muayehane ..sadece hatemde doğuma bakıyor.onu çok iyi söylüyorlar

Günaydın arkadaşlar, 2 yaşındaki oğlumun doğumunu Primer Hastanesinden Melek Hanım'a yaptırdım.Çok ilgili, sevecen, kesinlikle hastalarıyla iletişimi kuvvetli, bilgili, tecrübeli bir doktor.Hangi arkadaşıma, komşuma önerdiysem çok memnun kaldılar.Hastaları arasında "Adı gibi Melek bir doktor" diye de biliniyor.Şimdi 5 aylık hamileyim ama maalesef Antalya'da doğumum olacak.mafoldumben Gittiğim doktorlar bana Melek Hanım kadar güven vermiyorlar.Onu çoook arıyorum:delphin: Hepinize kolay doğumlar diliyorum.Umarım istediğiniz gibi bir doktor bulursunuz.a.s.

haklısın arkadaşım benimde ilk doğumumu yaptırmıştı ama ikinci bebek için tedaviye gittiğimde eski ilgisi kalmamıştı ve tavırları çok sertti bişey sormaya korkuyorsun çekiniyorsun insanı aydınlatmıyor yani acele acele iş yapıyor e para veriyosun ama karşılığını alamıyorsun şimdi kısmetse hamilelik belirtilerim var iyi bir dr arıyorum hatem şahin korkmaz veya primer elif bağlam yada ibrahim büyükbeşe tercihim olacak araştırmalarımın sonucu.

valla kızlar biz izmirliyiz,görev nedeniyle antep deyiz..hamile olduğumu ilk öğrendiğimde çok araştırdım bir çok kişi süleyman beyi önerdi..ilk olarak bende elif bağlam a gittim,ama çok ilgisiz ve asık suratlıydı..sonra tavsiyelere uyarak süleyman beye başladım..çok memnunum,bize karşı çok ilgili ve güleryüzlü ve en önemlisi doğum konusunda çok başarılı, onun doğum yaptırdığı herkez çok memnun..ve hiç paragöz bir adam değil ..hiçbir kırıcı sözü ve imasıyla karşılaşmadım..valla ben çok memnunum..

Back
X