gaziantepte hastane önerisi..

badem27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
8
0
36
merhaba bayanlar..bende geldimmmm..gaziantepte hangi hastanede ve hangi dr la doğum yaptınız??tecrübe sahibi olan bayanlar paylaşırmısınız lütfennnn....şu an 19 haftalık hamileyim ama dr değiştire değiştire bi hal oldum..umutsuzluğa kapılmıştım ki sev amerikan hastanesinde sezgin sönmez adlı bir dr u buldum..testlerimi vs orda yaptırdım..şimdilik memnunum.diğerlerine göre nur nimet desem yeri var..fakat doğumda da aynı hastaneyi tercih etmelimiyim kararsızım..lütfen hangi hastanede,nasıl doğum yaptığınızı yazarmısınız..tecrübelerinize ihtiyacım varrrr....ssk güvencem var..ssk lı isteğe bağlı sezeryan yaptıran varsa onlarında yazılarını bekliyorum..ücretler hakkındada bir bilgimiz olsa harika olurrrr...

Ben daha 3 gün önce doğum yaptım. Hatem hastanesinde Dr. Yılmaz Genco doktorum.Son ana kadar normal doğum olacaktı ama bazı sebeplerden sezeryan oldu. 1 gün sonra hastaneden çıktım. Ben doktorumdan ve hastaneden memnunum. Başka soruların olursa cevaplayabilirim.

cevap yazdığın için çok teşekkür ederim bende yılmaz genconun ismini duymuştum daha önce..fakat eşimin rahatsızlığı için hatem hastanesine 2 3 kez gittim orda kadın doğum böl.ün inanılmaz yoğunluğunu görünce birde hastaların alımında bir düzensizlik dikkatimi çekince(randevu harici aradan insanlar giriveriyordu kimsenin umru değildi) vazgeçtim..bebeğin sana şans ve mutluluk getirir umarım :))doğum için ne ücret ödedin?sosyal herhangi bir güvencen varmıydı?

Emekli sandığına bağlıyım. Tam olarak ne kadar ücret ödediğimizi bilmiyorum ama sanırım 300 lira civarıydı. O sırada ücreti eşime soramadım ama bunun 75 lirası 2. refakatçi kaldığı içindi. Zaten bir gece hastanede yattım. Dediğin gibi hasta yoğunluğu var, fazla sıra bekliyorsun.Yine de ben memnunum.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)) bende amerikan hastanesinden memnunum şimdilik ama dediğim gibi araştırmalarım devam ediyor.üçlü test yaptırmıştım mesela hemen dr beni cep tel. den arayıp sonucu bildirdi ve değerlendirmesini yaptı..tavrı çok iyi yani..ama dr kadar ameliyat ve ameliyatın yapıldığı yer,temizlik benim için çok önemli.bir dahaki gidişimde doğumhaneyi vs gezeceğim..eğer içime sinmeyen bişey olursa ilk tercihim hatem hast. olucak..sayende tabi :))) tekrar tşkr ederim..

canım şimdiye doğum yapmışsındır gazianteplileri araştırırken gözü çarptı konun bebğin iyidir işallah

Ewett cok uzun zaman sonra girdim tekrar siteye..dogumumu hatem has bulent kahramanla yaptim..cok iyiydi Hersey..oglusum 1.5 yasina geldi bile iyi dileklerini yeni gordum canim cooooooook tskr ederim seninkini ve hepimizinkini Allah bagislasin..opuyorumm

mrb bebegin hayirli olsn Allah acisini gostermesin ve bizlerede nasip etsin bulent bey benim de dr.m cok severim kendisini cok iyi ilgilenir bebisimin olmsi icn elnden gelen tedaviyi uyguluyor ins olur

Tesekkur ederim Allah en yakin zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder insallah sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…