Ben daha 3 gün önce doğum yaptım. Hatem hastanesinde Dr. Yılmaz Genco doktorum.Son ana kadar normal doğum olacaktı ama bazı sebeplerden sezeryan oldu. 1 gün sonra hastaneden çıktım. Ben doktorumdan ve hastaneden memnunum. Başka soruların olursa cevaplayabilirim.
merhaba bayanlar..bende geldimmmm..gaziantepte hangi hastanede ve hangi dr la doğum yaptınız??tecrübe sahibi olan bayanlar paylaşırmısınız lütfennnn....şu an 19 haftalık hamileyim ama dr değiştire değiştire bi hal oldum..umutsuzluğa kapılmıştım ki sev amerikan hastanesinde sezgin sönmez adlı bir dr u buldum..testlerimi vs orda yaptırdım..şimdilik memnunum.diğerlerine göre nur nimet desem yeri var..fakat doğumda da aynı hastaneyi tercih etmelimiyim kararsızım..lütfen hangi hastanede,nasıl doğum yaptığınızı yazarmısınız..tecrübelerinize ihtiyacım varrrr....ssk güvencem var..ssk lı isteğe bağlı sezeryan yaptıran varsa onlarında yazılarını bekliyorum..ücretler hakkındada bir bilgimiz olsa harika olurrrr...
Ewett cok uzun zaman sonra girdim tekrar siteye..dogumumu hatem has bulent kahramanla yaptim..cok iyiydi Hersey..oglusum 1.5 yasina geldi bile iyi dileklerini yeni gordum canim cooooooook tskr ederim seninkini ve hepimizinkini Allah bagislasin..opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?