- 14 Mart 2019
- 280
- 117
- 53
- Konu Sahibi sna_yildirim
Merhaba gaziantepte kizlik zari diktiren varmi dr onerebilirmisiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa nasil birisi bende duydum ama cesaret edemedim.Gebelik takibimi yapan ve kliniği olan doktorum yapıyor diye biliyorum. Hakan yaz doktorumun adı
Ben memnunum. İlgili, 20 yıllık meslek tecrübesi var. Cana yakın samimi.Yaa nasil birisi bende duydum ama cesaret edemedim.
Aydınlandım. Sağolun.Boşuna operasyon yaptırmayın yani. Kanama kasların kasılmasından dolayı oluyor. Zamanla kasları kullanmayı öğrenince de kanama kesiliyor. Buna halk bekaret kanaması diyor. Op. Dr. Banu Çiftçiyi dinlemenizi öneririm.
Yaa cok kararsiziim ama bir cok kisi diktirip evlendigini soyluyor ama neye inanacagimi sasirdimAydınlandım. Sağolun.
Dün yaptırdımMerhaba gaziantepte kizlik zari diktiren varmi dr onerebilirmisiniz.
Hangi doktora?Dün yaptırdım
Sezgin sönmezHangi doktora?
Merhaba gaziantepte kizlik zari diktiren varmi dr onerebilirmisiniz.
Bence hiç öyle şeylere girme insandan insana değişiyor ama kendiliğinden bir süre sonda bir hareketinle geri yırtılabiliyormuş sen diktirsen bile erkek bunu anlarmış ama sen bilirsin iyice araştırMerhaba gaziantepte kizlik zari diktiren varmi dr onerebilirmisiniz.