narkosis Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2007 652 2 96 43 Kilis 16 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi narkosis #1 çok ihtiyacım var adamakıllı bir doktora lütfen antepte oturan ya da bilen birileri varsa önerilerde bulunun bana... uzun süre gideceğim bir doktora ihtiyacım var...
çok ihtiyacım var adamakıllı bir doktora lütfen antepte oturan ya da bilen birileri varsa önerilerde bulunun bana... uzun süre gideceğim bir doktora ihtiyacım var...
A asisra Guru Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 18 0 286 Gaziantep 17 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi narkosis #2 kemal bayındır var hamilelik takibimi ve doğumuma o girdi ben çok memnun kaldım..
PULPY Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2008 2.977 7 158 17 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi narkosis #3 kendin birkaç kez gidip memnun kalıp kalmadığına bakmalısın ama bikaç tavsiyem var istersen bir dene Sanko hastanesi Ali Tahtacı, yine Sanko hastasi Gülnur hanım Primer hastanesi İbrahim halil Büyükbeşe Yaşam hastanesi Arif deniz
kendin birkaç kez gidip memnun kalıp kalmadığına bakmalısın ama bikaç tavsiyem var istersen bir dene Sanko hastanesi Ali Tahtacı, yine Sanko hastasi Gülnur hanım Primer hastanesi İbrahim halil Büyükbeşe Yaşam hastanesi Arif deniz
narkosis Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2007 652 2 96 43 Kilis 19 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi narkosis #4 asisra .!.: kemal bayındır var hamilelik takibimi ve doğumuma o girdi ben çok memnun kaldım.. Genişletmek için tıkla... asisra özel mi bu doktor yoksa emekli sandığına da bakıyor mu? PULPY .!.: kendin birkaç kez gidip memnun kalıp kalmadığına bakmalısın ama bikaç tavsiyem var istersen bir dene Sanko hastanesi Ali Tahtacı, yine Sanko hastasi Gülnur hanım Primer hastanesi İbrahim halil Büyükbeşe Yaşam hastanesi Arif deniz Genişletmek için tıkla... pulpy canım hangisini kesin önerirsin? denemek gibi bir zamanım yok ne yazıkki... artık kalıcı bir doktorum olmasını istiyorum
asisra .!.: kemal bayındır var hamilelik takibimi ve doğumuma o girdi ben çok memnun kaldım.. Genişletmek için tıkla... asisra özel mi bu doktor yoksa emekli sandığına da bakıyor mu? PULPY .!.: kendin birkaç kez gidip memnun kalıp kalmadığına bakmalısın ama bikaç tavsiyem var istersen bir dene Sanko hastanesi Ali Tahtacı, yine Sanko hastasi Gülnur hanım Primer hastanesi İbrahim halil Büyükbeşe Yaşam hastanesi Arif deniz Genişletmek için tıkla... pulpy canım hangisini kesin önerirsin? denemek gibi bir zamanım yok ne yazıkki... artık kalıcı bir doktorum olmasını istiyorum
atessizprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2011 3.718 15 66 İstanbul 19 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi narkosis #5 Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır........
zaman_zaman Babaannem ugg giymiş :S Kayıtlı Üye 7 Ekim 2011 248 1 46 Sakarya 11 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi narkosis #6 Özel Hatem Hastanesinde Yılmaz GENCO var. çok iyi bi dktor. herkese tavsiye ederim.