Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep'teki arkadaşlar tüp bebek tedavi merkezleriniz ve yorum,sonuçlarınız

pirayepiraye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
7
0
86
Giresun
Arkadaşlar ben gaziantepte yaşıyorum,çalışıyorum.2. tüp bebek denememizi yaptıracağız fakat nerede yaptıracağımızı bilmiyoruz.sorunumuz hareketli sperm sayısı düşüklüğü.1. denemem ankara anatolia hastanesiydi.sizce nerede denemeliyiz 2.yi...sizler gazianteptemi yoksa dışarıda yaptırdınız..lütfen burada paylaşalım..

Gaziantepde yaptırma en iyisi istanbulun özel doktorlarından yaptır.

biraz geç oldu sanırım cvp bende aynı seyi arastıyorum sanko nun tüp bebek bölümü varmıs bide eurofertil biraz arastırayım buraya yazarım sonucu
naptın peki basladın mı cnm tedaviyee

merhaba cnm ya eurofertille görüştük,embriloğu ve doktoruyla uzun uzun konuştuk .açıkçası pek bişey hissedemedim olumlu yada olumsuz..gidebilirdim aslında çünkü başka şehir gerçekten biraz stresli oluyor fakat pahalı geldi bize.3,700tl dediler ilaçlar da dahil değil pek de indirim yapmadıla,ama şu güzel burada 15 günde tedavi bitiyor sonra sonuç bekliyorsun benim tedavim 45 günlüktü bu da öyle olacak eğer ankara anatoliayı seçersem bu da başka şehirde fazla masraf demek..neyse kafam çok karışık yaa.bir de pek bi başarılarını duymadığım için fiyat direk caydırdı.belki başarılı gebeliklerini duymuş olsaydım yine deneyebilirdim ama hiç tanıdığım yok orayla ilgili fikir alışverişi yapabileceğim.aslında bu konuyu biraz da bunun için açtım,belki kararımı değiştirecek eurofertil hakkında olumlu şeyler yaşamış arkadaşlarla tanışırım diye,ama buradan da bişey çıkmayacak gibi...ben sanırım yine ankara anatolia ya gideceğim gibi görünüyor.orası da araştırmalarım hizasında düşündüğümde oldukça başarıı bir yer.beni gönderen doktorumun hastalarının çoğu orada gebe kalmışlar.tabi ben kalamadım o ayrı ama biraz da nasip bu işAllahım çok dolandırmadan güzel amacımıza ulaşmamızı nasip etsin..bu arada konukoğlundan da birkaç tanıdığım memnun kalmadıklarını söylediler bunun için onu direk elemiş durumdayım.zaten çalıştığım için yaza erteledik tedaviyi bakalım yaza kadar neler olacak..ama büyük ihtimalle bana yine bir ankara yolu görünüyor.

cnm mrb evet bende euro fertille görüstüm pek kafam tutmadı doktoru ne bileyim..
sanko da evet maalesef öleymiş simdi sana bi tavsiyede bulunayım cnm suzan tıp merkezi var orada da doçent doktor özkan aydın leylek var antepteki bütün doktorlara gittim biraz pimpirikliyim sanıırım
bu kadar kafama yatan bi doktor olmadı tüp bebekte cok basarıları var bütün tedavi sürecin burda yapılıomus transfer ankara anatolia hastanesinde bi görüs derim ..bizde biraz bekleme kararı aldık rabbimden hayırlı evlatlar diliyorum herkese ins

Tüp bebk konusunda ben sanko Ali Tahtacıdan çok memnun kaldım.

merhaba bende konuyu araştırıken çok şükür aradığım forumu buldum.Ali Tahtacıdan memnun kaldım demişsin tedavide ne aşamadasın biraz bahsedermisin ben daha doğru doktoru bulamadım engin palas gidiyordum .

kusura bakma çok girmiyorum benim ilk denememde tuttu benimle birlikte aynı gün yaptıran 5 kişininkide tuttu ama malesef benim bebeğim 10 haftalıkken kalbi durdu. sonra dondurulmuş yaptık o tutmadı kısmet ben çok memnun kaldım ortam iyi ilgileniyorlar

engin beye de ii diyorlar ama tüp bebek konusunda onunla ilgili bişey bilmiyorum yapıyormu onuda bilmiyordum merak ettiğin şeyleri cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…