Gazinoya giden adam

N
Daha önce yazdım şimdi yine yazıyorum başka kimsem yokki dertleşeck. hayatım daki Adam gazino birane gece Klubü her yere gidiyor . gitmese bile sabaha kdr içki içiyor arabada ben hayatım düzene girsin diye evlenmek ististiyorum diyor . ha bi de boşanmış çocuklu . ben de ne nişan ne söz . eğitimli kültürlü bi kadınım . benim atamam çıkacak . Bu başıma bela olmadan nasıl ayrılcam çok pişman oldum ever dediğime . Boşluğuma geldi evet salakmışım ama hani kadınsin sevilmek istiyorsun bense hep yanlış seçimler....:KK43::KK43::KK43:
Bela bibadammiki bu yaa birak gitsin senden koca olmaz de

aileniz vs yok mu? bazıları boş konuşur. korkmayın. bence kestirip atın.

Şimdi böyle olan adam evlenince mi değişecek güya, arkana bakmadan uzaklaş derim

Adam zaten degismez o ayri bir olay. Ama ayrilmak zor degil kimse kimseyle zorla evlenmez bırak hayatina bak mecbur degilsin evet dedin diye devam etmeye.

Adam gazino birane gece Klubü her yere gidiyor . gitmese bile sabaha kdr içki içiyor arabada ben hayatım düzene girsin diye evlenmek ististiyorum diyor .
Bunu da hiç anlamam. Yani "benim bir iradem bir beynim yok evlenceğim kadın beni toplasın bana çocuk gibi yasaklar koysun" mu demek istiyolar?! Hayır sonra sen bunları yapınca da "sen bana hep karışıyosun, beni boğuyosun boşanalım" oluyor... Valla bunları toparlayıcı sütyen bile toplamaz :D

Konuya gelince ise; Gerekirse savcılığa vs git kendini kurtar arkadaşım. İyi sevmiyosun en azından rahatlarsın.

Duzgunce konusup ayrilmak istedigini söyle
Eger pesini birakmazsa ailene durumu anlat dahada is buyurse polise git

Diklenmeden evliliğe hazır olmadığını anlat başına bela etmeyecek şekilde konuş tahrik etme yani eğer hala kopmuyosa şikayet et sence zarar vericek bi insan mı tamam icebilir ama ille iciyo diye psikopat biri olmak zorunda değil korkulucak birimi sen daha iyi bilirsin Nabza göre şerbet ver ama ayrı kesinlikle

Daha önce yazdım şimdi yine yazıyorum başka kimsem yokki dertleşeck. hayatım daki Adam gazino birane gece Klubü her yere gidiyor . gitmese bile sabaha kdr içki içiyor arabada ben hayatım düzene girsin diye evlenmek ististiyorum diyor . ha bi de boşanmış çocuklu . ben de ne nişan ne söz . eğitimli kültürlü bi kadınım . benim atamam çıkacak . Bu başıma bela olmadan nasıl ayrılcam çok pişman oldum ever dediğime . Boşluğuma geldi evet salakmışım ama hani kadınsin sevilmek istiyorsun bense hep yanlış seçimler....:KK43::KK43::KK43:

Cümleleriniz, imlanız, noktalamanız da eğitiminize yakışır şekilde solsaydı keske.

Cümleleriniz, imlanız, noktalamanız da eğitiminize yakışır şekilde solsaydı keske.
Kusura bakmayın ben zaten buraya 4 beş ayda bi giriyorum imla kurallarını düşünemedim malum insanın canı çok sıkkın oluyor

Back
X